ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Καλοκαιριάζει στο άλσος Αγίας Παρασκευής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
άλσος Αγίας Παρασκευής
Παιχνίδια
Δημοπρασία

Κοινόχρηστους χώρους θα δημοπρατήσει ο Δήμος Κομοτηνής 

Δήμητρα Συμεωνίδου

Καλοκαιριάζει στο άλσος Αγίας Παρασκευής και το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη παιχνιδιών εκφράστηκε ξανά από ιδιώτες. Έτσι ο Δήμος Κομοτηνής θα δημοπρατήσει κοινόχρηστους χώρους συνολικού εμβαδού 211,50 τ.μ. για ανάπτυξη δραστηριοτήτων ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαρτίου προχώρησε στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης φανερής κι προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ενός διαιρούμενου σε τρία τμήματα κοινόχρηστου δημοτικού χώρου εντός του Άλσους Αγίας Παρασκευής συνολικού εμβαδού 211,50 τ.μ. για ανάπτυξη δραστηριοτήτων ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Ως τιμή εκκίνησης ορίστηκε το ποσό των 850 ευρώ. 

Στο πάρκο αναπτύσσονται κάθε χρόνο τρενάκι, καρουζέλ, ψυχαγωγικά παιχνίδια, αυτοκινητάκια κ.α. Το ενδιαφέρον για την εκμίσθωση του χώρου εκφράστηκε και φέτος, αφού είναι εκατοντάδες τα μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους που επισκέπτονται το πάρκο Αγίας Παρασκευής του ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. 

Η διάρκεια της μίσθωσης του χώρου, ορίζεται από 1 Μαΐου 2019 έως 30 Σεπτεμβρίου 2019.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά από 22 χρόνια …πιλοτικής εφαρμογής των προγραμμάτων εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων στην περιοχή της Θράκης,  φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να τα συνεχίσει.