ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2017 - 16:19
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΠΕΤΡΩΤΩΝ

Και από θαλάσσης έρευνα για την εξαφανισμένη Βρετανίδα τουρίστρια

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μαρώνεια
Πετρωτά
Εξαφάνιση

Συνδράμει σκάφος του Λιμενικού, μεγάλη κινητοποίηση επίγειων δυνάμεων

Δήμητρα Συμεωνίδου

Και από θαλάσσης διεξάγεται πλέον η έρευνα για την εξαφανισμένη Βρετανίδα τουρίστρια στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης. Αυτήν την ώρα στις έρευνες συνδράμει σκάφος του Λιμενικού, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση επίγειων δυνάμεων. Η επιχείρηση δυνάμεων της πυροσβεστικής και της αστυνομίας άρχισε χθες βράδυ. Οι έρευνες εντοπισμού της 63χρονης διεξάγονται στην περιοχή του παραλιακού δρόμου Πετρωτών-Σύναξης-Μαρώνειας, όπου και εντοπίστηκε τελευταία φορά, χθες το απόγευμα, η Βρετανίδα υπήκοος.

Την 63χρονη δήλωσαν ως αγνοούμενη στην αστυνομία συγγενείς της από τη Μεγάλη Βρετανία, όταν παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της. Στη συνέχεια, μέσω της βρετανικής πρεσβείας των Αθηνών, ενημερώθηκαν οι ελληνικές Αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της. Στην επιχείρηση συμμετέχουν οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβεστικούς υπαλλήλους, αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα της 4ης ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο, λιμενικοί με σκάφος, Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαν πολλά σχέδια στο νου τους, το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα,  για αλλαγές,  εκπλήξεις ενδεχομένως,  αλλά και γιορτές και πανηγύρια για την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο,  οι κυβερνητικοί εταίροι

Ημερολόγιο