ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

Ήταν στην παρουσίαση του Αντώνη Γραβάνη, αλλά θα πάει και στον Γιάννη Κιλτσίκη αν κληθεί

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΒΕΡ
Ανέστης Βαφειάδης
Αντώνης Γραβάνης

Παρούσα στην προχθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού του κου Γραβάνη και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής

Ήταν στην παρουσίαση του συνδυασμού του Αντώνη Γραβάνη για το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, αλλά θα πάει και σε αυτήν του έτερου υποψηφίου προέδρου Γιάννη Κιλτσίκη αν κληθεί. Η παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης Ανέστη Βαφειάδη στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κος Γραβάνης για τον συνδυασμό του «Συμφωνία Ανασυγκρότησης, ένα βήμα μπροστά», όπως είναι φυσικό, σχολιάστηκε. Εκείνος δεν απέφυγε να καταθέσει την άποψή του για τον ρόλο των Επιμελητηρίων λέγοντας χαρακτηριστικά «Τα Επιμελητήρια για εμάς στην Ομοσπονδία είναι ένας θεσμός, ενόψει εκλογών στα Επιμελητήρια της Ροδόπης οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες.

Τα Επιμελητήρια δεν είναι συνδικαλιστικά όργανα, είναι ο ενδιάμεσος φορέας μεταξύ κράτους και επαγγελματιών και γι’ αυτό οφείλουμε όλοι να τα στηρίξουμε. Εγώ δράττομαι της ευκαιρίας να καλέσω όλους τους επαγγελματίες, παρόλο που ξέρω ότι έχουν κάποιες ιδιότυπες γκρίνιες με τη λειτουργία των Επιμελητηρίων του νομού, τόσο με την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια, όσο και με την ψήφο τους, να δυναμώσουν τα Επιμελητήρια».
Μιλώντας ειδικότερα για το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης είπε πως τα τελευταία χρόνια «λιμνάζει» και «δεν μας έχει αποδώσει πίσω, δεν μιλάω οικονομικά, αλλά με το έργο του. Βλέπω άλλα Επιμελητήρια της Περιφέρειας ΑΜ-Θ να τρέχουν  μπροστά, ενώ το δικό μας για κάποιους λόγους ήταν απών. Προσπαθούμε όλοι μαζί τώρα με τον συνδυασμό και του κου Γραβάνη και του κου Κιλτσίκη, όποιον επιλέξουν οι επαγγελματίες της Ροδόπης, να βρούμε το δρόμο για το Επιμελητήριο και να βγάλουμε την πόλη μας μπροστά, πρωτεύουσα της Περιφέρειας, όπως πρέπει να είναι με την δύναμη όλων μας».


Παρούσα στην προχθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού του κου Γραβάνη ήταν και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς