ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2016 - 10:36
ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η τρελή κούρσα οχήματος σταμάτησε σε κολώνα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τροχαίο
Ατύχημα
Κομοτηνή
Αυτοκίνητο

Σοβαρά τραυματίστηκε η 22χρονη οδηγός του οχήματο

Μια τρελή πορεία που κατέληξε σε κολώνα, είχε ένα όχημα το οποίο οδηγούσε 22χρονη κοπέλα. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5.30 το πρωί σήμερα Τετάρτης και ενώ το όχημα κινούνταν στην ανατολική έξοδο της Κομοτηνής, κοντά στο σούπερ μάρκετ Μασούτης. Εκεί η νεαρή οδηγός του οχήματος, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να παρασύρει κάδους απορριμμάτων και τελικά να σταματήσει πάνω σε μία κολώνα. Οι πληροφορίες για το ατύχημα αναφέρουν ότι το όχημα υπέστη μεγάλες ζημιές, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της οδηγού.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας, ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής η 22χρονη, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ οι γιατροί θα κρίνουν πως θα αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα της κοπέλας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δύο κείμενα προσκόμισαν στον  γραμματέα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στα κεντρικά,  οι  αντιπεριφερειάρχες της ΑΜΘ και στο  ένα βέβαια που είχαμε αναφερθεί ήταν η παραίτηση του Μουμίν   Οντέρ από το κόμ