ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 4 Απριλίου, 2014 - 12:00
ΔΩΡΕΑ 1.600 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

«Η στέγη των Αγίων Θεοδώρων είναι και δικό μας όνειρο»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο πλαίσιο της 6ης  πανελλαδικής συνάντησης χορωδιών του ΟΤΕ,  στο μέγαρο μουσικής Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση και ήταν όλοι εκεί, ακόμα και τα παιδιά των Αγίων Θεοδώρων


Μικτή χορωδία ΟΤΕ Αθηνών, χορωδία πολιτιστικής λέσχης ΟΤΕ Θεσσαλονίκης, χορωδία πολιτιστικού κέντρου ΟΤΕ Ιωαννίνων, χορωδία πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων & συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας, μουσικό σχολείο Κομοτηνής, χορωδία Κομοτηνής «Εύμολπος». Οι πέντε αυτοί φορείς ένωσαν τις δυνάμεις τους για την πανελλαδική, φιλανθρωπική συνάντηση χορωδιών του ΟΤΕ που φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Κομοτηνή. Τα έσοδα από το εισιτήριο των τριών ευρώ που ορίστηκε, πήγαν για ιερό σκοπό. Την αποπεράτωση της στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου Μέριμνας ατόμων με νοητική υστέρηση Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». 
Στο πλαίσιο της 6ης  πανελλαδικής συνάντησης χορωδιών του ΟΤΕ,  στο μέγαρο μουσικής Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση και ήταν όλοι εκεί, ακόμα και τα παιδιά των Αγίων Θεοδώρων. Από τη συνάντηση των χορωδιών συγκεντρώθηκαν 1.600 ευρώ, χρήματα που παραδόθηκαν από την αντιπροσωπεία πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Ροδόπης. Το πόσο αυτό, μέσα σε ένα φάκελο, παρέλαβε χθες το μεσημέρι η πρόεδρος των Αγίων Θεοδώρων Νατάσα Λιβεριάδου. 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ 1.600 ΕΥΡΩ 
«Μαζέψαμε 1.600 ευρώ και τα δίνουμε όλα. Τα έξοδα της διαμονής και των μετακινήσεων τα κάλυψε ο ΟΤΕ οπότε μπορέσαμε να μαζέψουμε αυτά τα λεφτά, από ένα μικρό εισιτήριο που βάλαμε. Τα δίνουμε όλα για την ανέγερση της στέγης», ανέφερε ο Νίκος Πίτατζης, πρόεδρος του κέντρου εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Ροδόπης. Ένα εξίσου σημαντικό ποσό, είχε παραδώσει πριν από ένα χρόνο στο σύλλογο των Αγίων Θεοδώρων και πάλι αντιπροσωπεία του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Ροδόπης. Ήταν 1.000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από το υστέρημα συνταξιούχων και εργαζομένων, έκανε γνωστό ο κ. Πίτατζης. «Βάζουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το όνειρό των παιδιών που έγινε και δικό μας πλέον. Πέρσι είχαμε μαζέψει χρήματα και είχαμε φέρει και δώρα για τα παιδιά». Ιδιαίτερα συγκινημένη παρέλαβε τα χρήματα η Νατάσα Λιβεριάδου από τα χέρια του κ. Πίτατζη. «Συγκινήθηκα πολύ γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μας βοηθούν», είπε και πρόσθεσε, «τα τελευταία χρόνια είναι κοντά μας, ενισχύοντας μας πάντα και είναι συμπαραστάτες μας στο έργο κατασκευής της στέγης μας. Αυτό που έγινε στο μέγαρο ήταν πολύ συγκινητικό και το σημαντικότερο όλων ήταν δική τους πρωτοβουλία».  

Φεύγοντας τα μέλη του κέντρου εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Ροδόπης υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν σύντομα με δώρα για όλα τα παιδιά, ενώ δεν ξέχασαν να αγοράσουν και λαμπάδες που φτιάχνουν όλο αυτό το διάστημα, τα παιδιά των Αγίων Θεοδώρων μαζί με εθελοντές. Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, παραμονές του Πάσχα και τα ημερολόγια της Πρωτοχρονιάς είναι δύο σημαντικές δράσεις από όπου καλύπτονται τα έξοδα λειτουργίας του συλλόγου Αγίων Θεοδώρων. 

Οι λαμπάδες άρχισαν να διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στη παλιά οδό Κομοτηνής Ξάνθης σε συμβολικές τιμές των 3 και 5 ευρώ. 

Όλγα  Τσιούλφα 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ή διηγούμενος αυτά να κλαις, θυμίζει η ανακοίνωση συμπαράστασης που εξέδωσαν οι κομματικές οργανώσεις των ΑΝΕΛ στην κεντρική Μακεδονία και ανατολική Μακεδονία και Θράκη μεταξύ αυτών

Ημερολόγιο