ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 4 Νοεμβρίου, 2014 - 00:00
ΤΟ ΕΚΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΜΑΡΚΕΤ

Family: Από τα Γιαννιτσά στην καρδιά της Θράκης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το κατάστημα της Κομοτηνής, λειτουργεί σε χώρο 1.000 τ.μ. και απασχολεί σήμερα 21 άτομα με στόχο αυτά να αυξηθούν σε 27
Επώνυμα, φθηνά και ελληνικά, είναι το σύνθημα της νέας αλυσίδας super market Family υποκατάστημα της οποίας άνοιξε  το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και στην Κομοτηνή. Εδώ και μερικούς μήνες ετοιμάζεται ο νέος χώρος στην περιοχή της Εκτενεπόλ, στο δρόμο που οδηγεί στην πανεπιστημιούπολη. 
Πριν από δύο χρόνια άνοιξε το πρώτο κατάστημα Family στα Γιαννιτσά. Ακολούθησε η Κατερίνη, έπειτα η Αριδαία, η Πτολεμαΐδα, η Χρυσούπολη Καβάλας και τώρα η Κομοτηνή. Φιλοσοφία της νέας αλυσίδας είναι η στήριξη της τοπικής παραγωγής και των προϊόντων που παράγονται στην χώρα μας. Ελληνικά προϊόντα και γνωστές ξένες ετικέτες μπορεί να βρει κανείς στα ράφια του συγκεκριμένου  μάρκετ και όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  
Στα σχέδια της αλυσίδας είναι η επέκταση της και στην υπόλοιπη Θράκη. Μετά την Κομοτηνή σχεδιάζεται να ανοίξει υποκατάστημα και στην Ξάνθη. Σημειώνεται ότι το κατάστημα της Κομοτηνής, λειτουργεί σε χώρο 1.000 τ.μ. και απασχολεί σήμερα 21 άτομα με στόχο αυτά να αυξηθούν σε 27 άτομα προσωπικού. 


Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η ανοχή που υπήρχε μέχρι πρότινος και από πλευράς πολιτείας αλλά και θεσμικών αρχών,  να σφάζονται ανεξέλεγκτα αιγοπρόβατα και βοοειδή στις θρησκευτικές γιορτές,  όπως είναι το Πάσχα,  αλλά και το Μπαϊράμ,  

Ημερολόγιο