ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ

Το "ευχαριστώ" των γονέων του μικρού Χρήστου προς την κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βοήθεια
Φιλανθρωπία

Η κοινωνία Κομοτηναίων και Θρακιωτών ενεργοποιήθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων, με ποικίλους τρόπους

Το δικό τους "ευχαριστώ", απέστειλαν οι γονείς του μικρού Χρήστου - Γεώργιου, από την Αίγειρο Ροδόπης.

Ο μικρός, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει τη συμπαράσταση της κοινωνίας Κομοτηναίων και Θρακιωτών, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν με πολλούς τρόπους, συγκεντρώνοντας χρήματα τους τελευταίους μήνες. Τα χρήματα αυτά επαρκούν για την επέμβαση που θα του δώσει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!
Ακολουθεί η επιστολή του υπογράφουν οι γονείς Παναγιώτης Θεοδωρίδης - Χρυσάνθη Τζελέπη:


"Αν ο Χρήστος ήταν σε θέση να αντιληφθεί τι συνέβη το τελευταίο διάστημα , τότε εγώ και η μητέρα του δε θα χρειαζόταν να πούμε ή να γράψουμε κάτι… 


Ο Χρήστος θα έλεγε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και θα ήταν το μεγαλύτερο αντίδωρο για τους γονείς του, αλλά πιστεύω και για όλους εσάς που συμμετείχατε με τόση αγάπη, πίστη και εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. 


Μέχρι ο Χρήστος να έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί ο ίδιος -και θα το κάνει να είστε σίγουροι γι’ αυτό- εγώ, ο πατέρας του, μιλώντας εξ ονόματος και της μητέρας του, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, γιατί ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, η επέμβαση που εγγυάται την ομαλή μετάβαση του γιου μας σε μια φυσιολογική ζωή, θα γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! 
Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τη μαθητική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, αλλά κυρίως το Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων Ροδόπης που ενεργοποίησαν την όλη διαδικασία, ύστερα από προτροπή της Κίνησης Πολιτών «Πλατεία». 
Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους, αλλά και τους ιδιοκτήτες του τοπικού Τύπου και των ΜΜΕ που αγκάλιασαν για άλλη μια φορά το Χρήστο και επικοινώνησαν στην τοπική κοινωνία την προσπάθειά μας. 


Γνωρίζουμε ότι χωρίς αυτή τη συνδρομή δε θα δημιουργούνταν αυτό το ποτάμι αλληλεγγύης , τα αποτελέσματα του οποίου -αν μη τι άλλο- έχουν «ξεπλύνει» φόβους, άγχη και προβληματισμούς, με τους οποίους, η μητέρα του κι εγώ ζούμε όλα αυτά τα χρόνια…

 
Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης που η απόφασή της να τοποθετήσει τους «κουμπαράδες του Χρήστου» σε μαγαζιά της περιοχής μας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017 , θα δώσει οικονομική ανάσα στην πορεία του γιου μας μετά την επέμβαση (φαρμακευτικές αγωγές, μετάβαση στην Αγία Πετρούπολη ένα χρόνο μετά για την τελική αξιολόγηση κ.α.). 
Αν ο Χρήστος ήταν σε θέση να αντιληφθεί την προσπάθεια που έκανε η τοπική κοινωνία στο πρόσωπό του, το τελευταίο δεκαπενθήμερο, θα γέμιζε η καρδιά του από την αγάπη, την πίστη και την αλληλεγγύη που επιδείξατε. 


Ο γιος μας -πριν καταφέρει να σταθεί ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας μας- έλαβε το μεγαλύτερο μάθημα του ανθρώπινου πολιτισμού. 
Είμαστε ευγνώμονες. 


Παναγιώτης Θεοδωρίδης - Χρυσάνθη Τζελέπη"
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Υποψήφιοι   με τελεσίγραφα και με ένα απλό e-mail,  είναι η μόδα των ημερών. Γεννημένοι αρχηγοί,  χωρίς να πλαισιώνονται από υποστηρικτές  και στη  συγκεκριμένη  περίπτωση υποψήφιους συμβούλους.