ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Έστειλε την παραίτησή του ο διοικητής του Σισμανογλείου Γ. Φιλιππίδης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παραίτηση
Διοικητής
Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Αναμένουμε να δούμε εάν αυτή θα γίνει δεκτή
 

Διονύσης Βοργιάς

Την επιστολή παραίτησής του απέστειλε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής "Σισμανόγλειο" Γιώργος Φιλιππίδης χθες Δευτέρα 18/3. Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή 15/3 σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, διοίκηση και εργαζόμενοι ανακοίνωσαν από κοινού ότι εναντιώνονται στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης για το ότι φορτώνει με εισαγγελικές παραγγελίες φιλοξενίας ανηλίκων τους εργαζομένους, παρότι το Σισμανόγλειο δεν είναι καθ' ύλη αρμόδιο και με κίνδυνο να ασθενήσουν παιδιά.

Για να ανταποκριθούν στις εισαγγελικές παραγγελίες, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους τους εργαζομένους, κόβονται ρεπό και έχουν βάλει χρήματα από την τσέπη τους. Αντιδρώντας στην Εισαγγελέα, ο διοικητής απέστειλε χθες την παραίτησή του. Η κίνησή του καθαυτή δεν σημαίνει και παύση καθηκόντων, καθώς πρέπει να γίνει δεκτή η παραίτηση από το υπουργείο Υγείας. 

Όπως κι αν έχει ο κος Φιλιππίδης, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου που είναι διοικητής στο Σισμανόγλειο, έχει συνδέσει το όνομά του με την αναβάθμιση του Σισμανογλείου, την εξωστρέφειά του και κυρίως με το έργο του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, το οποίο θα κατασκευαστεί με δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προετοιμασμένοι  με φακέλους και τα σχετικά υπομνήματα ήταν όλοι,  όσοι συνάντησαν τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και ιδιαίτερα ο δήμαρχος Κομοτηνής,  αλλά και ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών.