ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Έριξαν τον οβολό τους στο δίσκο της Εκκλησίας για τη νεαρή κρεοπώλη που έχασε το χέρι της

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φιλανθρωπία
Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής

Όσοι βρέθηκαν στις εκκλησίες 
του νομού Ροδόπης την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ενημερώθηκαν για την έκκληση προσφοράς προς αποκατάσταση της υγείας της 28χρονης
 

Δήμητρα Συμεωνίδου

Αλληλέγγυα κοινωνία στην πράξη για την νεαρή επαγγελματία από την Κομοτηνή που έχασε το χέρι της σε μηχανή επεξεργασίας κρέατος. Όσοι βρέθηκαν στις εκκλησίες του νομού Ροδόπης την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ενημερώθηκαν για την έκκληση προσφοράς προς αποκατάσταση της υγείας της 28χρονης. Η μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, ανταποκρινόμενη στο μείζον πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί η ίδια η γυναίκα και το οικείο περιβάλλον της, απέστειλε ενημερωτική εγκύκλιο προς τους ιερείς των κατά τόπους ενοριών, ώστε αυτοί με τη σειρά τους να ενημερώσουν όσους ανθρώπους θα προσέρχονταν στην κυριακάτικη λειτουργία.


Αυτό έγινε την περασμένη Κυριακή με τους ιερείς να ενημερώνουν για την ανάγκη συγκέντρωσης χρημάτων υπέρ στήριξης της πολυδάπανης αποκατάστασης της υγείας της 28χρονης. Έτσι στον δίσκο που βγήκε στις εκκλησίες όσοι έριξαν τον οβολό τους προσέφεραν για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας. 


Θυμίζουμε ότι το ατύχημα συνέβη το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή. Εν ώρα εργασίας σε μηχανή επεξεργασίας κρέατος η νεαρή γυναίκα υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό της. Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου είχε μεταφερθεί κρίθηκε απαραίτητος ο ακρωτηριασμός και πλέον υπάρχει μέριμνα για την αποκατάσταση με τεχνητό τέλος. 


Στην προσπάθεια αποκατάστασης σύμμαχοι είναι όσοι συνέδραμαν την περασμένη Κυριακή στις εκκλησίες του νομού. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα κομιστεί από τους ιερείς στη μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και θα αποδοθεί ακολούθως στην οικογένεια της 28χρονης, ώστε να διατεθούν για τις ανάγκες της. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι προσφιλές επικοινωνιακό κόλπο  να επιστρατεύονται κυβερνητικά στελέχη και  υπουργοί σε προεκλογικές περιόδους και όχι εθνικών εκλογών,  αλλά αυτοδιοικητικών,  για να προβάλουν σε κομματικές συγκεντρώσε