ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 7 Αυγούστου, 2017 - 15:43
ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Επίτιμος δημότης Σαμοθράκης ο πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σαμοθράκη
Δημήτρης Παντερμαλής

Δήμαρχος: Κύριε Παντερμαλή ανήκετε ως ξεχωριστό μέλος στη μικρή μας κοινωνία

Επίτιμος δημότης του δημοτικού συμβουλίου Σαμοθράκης ανακηρύχτηκε ο  καθηγητής Δ. Παντερμαλής πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του μουσείου Ακρόπολης με μια σεμνή εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 30 Ιουλίου ώρα 21:00 στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Παπάς ο οποίος και ανάγνωσε την σχετική απόφαση, ενώ είχε προηγηθεί ο αρχαιολόγος Δημήτρης Μάτσας, ο οποίος διάβασε το βιογραφικό του Δ. Παντερμαλή και ο δήμαρχος Αθανάσιος Βίτσας που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσίαση της έκθεσης "Σαμοθράκη, Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών" που εγκαινιάστηκε στις 20/6/2015 και διήρκησε μέχρι 10/01/2016.
Απευθυνόμενος στον καθηγητή ανέφερε:  «Κύριε Παντερμαλή, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό σας μεγάλη προσφορά στο νησί μας και ως επίσημο έμπρακτο ευχαριστώ διοργανώσαμε απόψε τη σεμνή αυτή τελετή απονομής του μέγιστου τίτλου τιμής που θεσμικά δύναται ένας Δήμος. Πρέπει να γνωρίζετε ότι από σήμερα ανήκετε ως ξεχωριστό μέλος στη μικρή μας κοινωνία κι γι αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η αποδοχή σας και η παρουσία σας εδώ. 
Εκφράζοντας όλους τους συνδημότες μου, στο σύνολό τους με συγκίνηση εκτίμηση και σεβασμό σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς.»
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ημερολόγιο