ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, 2018 - 17:54
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Επίσκεψη Βούλας Ελευθεριάδου στο σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα Δημοκρατία
Βούλα Ελευθεριάδου

Συζήτηση και για τον θεραπευτικό τουρισμό

Το σωματείο ΑμεΑ της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης  επισκέφτηκε η Βούλα Ελευθεριάδου και συνομίλησε με τον πρόεδρο Τρύφωνα Καρούντζο και τα μέλη για  τους σκοπούς τη  λειτουργία  και τις δράσεις  του Συλλόγου.

 

Έγιναν πολλά έως τώρα και μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα τόνισε ο κ Καρούντζος, συμπληρώνοντας παράλληλα  πως ακόμα υπάρχει ένα έλλειμμα που θα λυθεί σύντομα ως προς την πληροφόρηση την προώθηση  και την δημοσιοποίηση  κάποιων θεμάτων που αφορούν τους ανθρώπους με αναπηρία, ωστόσο ο ίδιος έχει σκοπό να παρεμβαίνει δυναμικά σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τις ανάγκες των ατόμων αυτών, τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο

 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συζήτηση που ακολούθησε στο κομμάτι του θεραπευτικού τουρισμού, μια που η περιοχή της Ροδόπης ενδείκνυται για το σκοπό αυτό.

Η  έλλειψη υποδομών προς αυτό το σκοπό, είναι ένα από τα δεδομένα τα οποία διευθετηθούν άμεσα τόνισε η κα Ελευθεριάδου και δήλωσε πως θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα προς την κατεύθυνση αυτή, μια που υπάρχουν ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία  μπορούν να τις στηρίξουν οικονομικά.

"Η συνεργασία όλων μας και αμέριστη συμπαράσταση προς το σωματείο ΑμεΑ της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης είναι δεδομένη", κατέληξε η κα Ελευθεριάδου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Το βασικό αφήγημα της κυβέρνησης τους  τελευταίους  μήνες  και με βάση τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει από τους πρώην δανειστές μας και συμμάχους,  που παλιότερα τους θεωρούσε συλλήβδην …εχθρούς,  είναι ότι

Ημερολόγιο