ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 10 Ιουλίου, 2018 - 10:00
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ KOSMOPOLIS

Εκτός λειτουργίας οι φωτινοί σηματοδότες στη Γ. Παπανδρέου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οδικό Δίκτυο
Κυκλοφορία

Το σημείο εμφανίζει αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων, αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν για ακόμα μία φορά οι φωτεινοί σηματοδότες στη Γ. Παπανδρέου. Πρόκειται για την γνωστή διασταύρωση στην Εκτενεπόλ, στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis. Διερχόμενοι του σημείου τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, διαπιστώσαμε ότι τα φανάρι είναι εκτός λειτουργίας. Δώσαμε όμως πίστωση χρόνου στις αρμόδιες υπηρεσίες λόγω ...Σαββατοκύριακου. Διερχόμενοι εκ νέου  την επομένη εργάσιμη μέρα, είδαμε ότι οι φωτεινοί σηματοδότες ακόμα δεν λειτουργούσαν.

Στο σημείο αναβόσβηνε το πορτοκαλί, με τους οδηγούς να σταματούν στη μέση του δρόμου για να ελέγξουν την προτεραιότητα. Το σημείο εμφανίζει αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων, αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες και πολλές φορές οι φωτεινοί σηματοδότες τίθενται εκτός λειτουργίας. Ας σπεύσουν οι αρμόδιοι, αν δεν το έχουν κάνει μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Στο παρελθόν θυμίζουμε έχουν συμβεί σοβαρά ατυχήματα στη διασταύρωση.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ