ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2019 - 10:00
ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 1 ΚΑΙ 2 ΜΑΪΟΥ

Εκδηλώσεις εορτασμού Ζωοδόχου Πηγής στην Γρατινή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκδηλώσεις
Ζωοδόχου Πηγής
εορτασμός
Γρατινή

Τις διοργανώνει ο πολιτιστικός, μορφωτικός εξωραϊστικός σύλλογος γυναικών 

Εκδηλώσεις εορτασμού Ζωοδόχου Πηγής διοργανώνει ο πολιτιστικός, μορφωτικός εξωραϊστικός σύλλογος γυναικών Γρατινής, το διήμερο 1 και 2 Μαΐου, με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού. Αναλυτικότερα την Τετάρτη 1 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα θα γίνει λιτανεία της εικόνας και θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γρατινής, χοροστατούντος του μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κου Παντελεήμονα. Την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 7.30 το πρωί θα τελεστεί όρθρος και θεία λειτουργία στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γρατινής. Θα ακολουθήσει αγιασμός στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στις 10.30 το πρωί.

Το βράδυ στις 8.00 θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποσό. Τιμή ανά άτομο 8 ευρώ. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Διαμαρτυρήθηκαν πολλοί νεοεκλεγέντες βουλευτές του Σύριζα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής τους ομάδας,  ιδιαίτερα αυτοί που κατάγονται από επαρχία και ανάγκασαν τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να ξ