ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, 2018 - 10:37
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΝΤΟΣ

Εγκρίθηκαν και νέες απαλλαγές από τα διόδια Μέστης, Ιάσμου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εγνατία Οδός
διόδια
Μέστη
Ίασμος

Αυτή είναι η δεύτερη "παρτίδα" αιτήσεων που εγκρίνονται

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων, ως δικαιούχων ελεύθερης διέλευσης, συγκεκριμένων ομάδων πολιτών και αφορά τους μετωπικούς σταθμούς: 

ΤΥΡΙΑ, ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, ΜΑΛΑΚΑΣΙ, ΜΟΥΣΘΕΝΗ, ΙΑΣΜΟΣ, ΜΕΣΤΗ, ΑΡΔΑΝΙΟ και ΙΕΡΟΠΗΓΗ 

και τους κατοίκους των δήμων: 

ΑΒΔΗΡΩΝ, ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, ΑΡΡΙΑΝΩΝ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ, ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ, ΜΥΚΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, ΣΟΥΛΙΟΥ, ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΤΟΠΕΙΡΟΥ, ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΟΙΚΙΣΜΩΝ. 

Πλέον οι συνολικοί δικαιούχοι ανέρχονται σε 6.424. Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα που ανακοινώθηκε. Καθώς οι εγκρίσεις είναι πολλές, όταν ανοίξετε το αρχείο της δεύτερης λίστας, πατήστε CTRL+F στο πληκτρολόγιό σας, όταν ανοίξετε τη λίστα, ώστε να πληκτρολογήσετε και να βρείτε γρήγορα αν είστε μέσα στους δικαιούχους.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μεγάλα λόγια περί απαράβατων κόκκινων γραμμών και παραιτήσεων,  έχουμε ακούσει πολλές φορές από τον υπουργό Πάνο  Καμμένο κατά  τη διάρκεια της συμμαχίας και της συμπόρευσης με το Σύριζα,  σχεδόν  στις περισ