ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 29 Αυγούστου, 2018 - 10:00
ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ

Δύο σπουδαίους συλλόγους επισκέφτηκε ο Χρ. Μέτιος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χρήστος Μέτιος
Σύλλογος Άγιοι Θεόδωροι

Από κοινού με τη νέα αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυριακή Αλατζά

Σε δύο συλλόγους πρότυπο, τους οποίους οι πολιτικοί της περιοχής πρέπει πάντα να έχουν ως προτεραιότητα να στηρίζουν, βρέθηκε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Ο ίδιος γνωστοποίησε τις δύο επισκέψεις, με μία προσωπική του τοποθέτηση, στην οποία ανέφερε τα εξής: "Στο πλαίσιο της πολιτικής μας για την στήριξη των κοινωνικών δομών της Περιφέρειάς μας, αλλά και των προσκλήσεων που σχεδιάζουμε να εκδώσουμε το επόμενο διάστημα γι' αυτό το σκοπό, επισκέφθηκα δύο κοινωνικές δομές σε Ροδόπη και Έβρο, ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις τους και είχα αναλυτική ενημέρωση για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη Ροδόπη, επισκέφθηκα τον Σύλλογο Μέριμνας ΑμΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» όπου έγινα δεκτός από την πρόεδρο Νατάσα Λιβεριάδου και είχα τη χαρά να δεχθώ ένα δώρο από τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Στον Έβρο, επισκέφθηκα τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Άγιος Βασίλειος» όπου με υποδέχθηκε η πρόεδρος Ευαγγελία Μαυρίδου.

Στις επισκέψεις μου αυτές συνοδευόμουν από την αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυριακή Αλατζά, ενώ στον Έβρο παρόντες ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένη Δημούδη".
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ