ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 21 Απριλίου, 2017 - 11:00
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΑΕΔ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δύο επιθέσεις από αγέλη αδέσποτων

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αδέσποτα
Κομοτηνή

Σε κοπέλα και ποδηλάτη 

Δύο επιθέσεις από αγέλη αδέσποτων σκύλων καταγράφηκαν τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 20 Απριλίου στην περιοχή μεταξύ του 3ου γυμνασίου και του ΟΑΕΔ Κομοτηνής. Στην πρώτη περίπτωση άνδρας που διέρχονταν κοντά από τον ΟΑΕΔ με το ποδήλατό του δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων. 


Τα σκυλιά άρχισαν να τον κυνηγούν με εμφανώς επιθετική διάθεση. Ευτυχώς ο οδηγός του ποδηλάτου είχε την ψυχραιμία να αντιδράσει σωστά, δεν ανέπτυξε ταχύτητα, αντίθετα σταμάτησε το ποδήλατό του και προσπάθησε, επιτυχώς, να απομακρύνει τα σκυλιά από γύρω του. 


Στην δεύτερη περίπτωση μία κοπέλα έζησε τρομακτικές στιγμές πεσμένη στο έδαφος, μετά από επίθεση αγέλης σκύλων. Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για 4 ή 5 σκυλιά που της επιτέθηκαν ενώ κινούνταν πεζή κοντά στο 3ο γυμνάσιο Κομοτηνής. Η κοπέλα έπεσε κάτω και φώναζε για βοήθεια. Οι φωνές της κινητοποίησαν περαστικούς που κατάφεραν να πάρουν τα σκυλιά από πάνω της. 


Οι μαρτυρίες για επιθέσεις αδέσποτων σε περαστικούς ή ποδηλάτες πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα, με τους πολίτες να ζητούν επιτακτικά λύση, ζητώντας την καλύτερη διαχείριση των αδέσποτων μέσα στην πόλη. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε