ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 20 Μαρτίου, 2018 - 15:57
ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δρακόντεια μέτρα στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τουρκικό Προξενείο
Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης

Περισσότεροι αστυνομικοί και απαγόρευση στην κυκλοφορία αυτοκινήτων κάθε βράδυ από μία πλευρά

Διονύσης Βοργιάς

Δρακόντεια είναι τα αστυνομικά μέτρα που έχει λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, στην περιοχή του τουρκικού προξενείου. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των αστυνομικών που κάνουν την βάρδιά τους φυλάσσοντας το προξενείο φαίνεται να έχει υπερδιπλασιαστεί με πλήθος αστυνομικών οχημάτων να βρίσκονται ολημερίς έξω από το προξενείο, κυρίως δε κατά τις νυχτερινές ώρες.

Μάλιστα, έντονα σχολιάζεται στην γειτονιά του τουρκικού προξενείου, μεταξύ των μόνιμων κατοίκων και των φοιτητών της περιοχής, ότι κάθε βράδυ εδώ και μερικά 24ωρα η κυκλοφορία οχημάτων διακόπτεται σε οδό που καταλήγει μπροστά στο τουρκικό προξενείο, πιθανό για την ασφάλεια των αστυνομικών οι οποίοι βρίσκονται και επί του δρόμου.

Η αυξημένη φύλαξη πάντως χρονικά συμπίπτει με την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά,  που οδηγήθηκε αναγκαστικά βέβαια εκ των πραγμάτων με τη διαμάχη που είχε με τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Καμένο, αλλά και το άδειασμα του πρωθυπουργ