ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2018 - 12:19
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/02

Δήμος Κομοτηνής: Απεργούν οι  εργαζόμενοι σε Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δήμος Κομοτηνής
Κομοτηνή
Παιδικοί Σταθμοί

Οι γονείς παρακαλούνται να καλούν στα τηλέφωνα των παιδικών σταθμών για άμεση ενημέρωση

Διονύσης Βοργιάς

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο Ενιαίος Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου Κομοτηνής, αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου απεργούν. Η απεργία αφορά στην διεύρυνση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ενημερώνουμε τους γονείς που τα παιδιά τους φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής που λειτουργούν στην πόλη και στους οικισμούς του ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 26 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ, με αίτημα την απόσυρση από το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή το Υπουργείο Παιδείας των άρθρων που αφορούν την ένταξη παιδιών ηλικίας 4 ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση και την αυθαίρετη περιστολή των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Παιδαγωγών Προσχολικής Ηλικίας.

Ζητάμε την κατανόηση αλλά και την συμπαράσταση των γονέων στον αγώνα των εργαζομένων, που έχει σαν ουσιαστικό σκοπό την διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση".

Οι γονείς παρακαλούνται να καλούν στα τηλέφωνα των παιδικών σταθμών για άμεση ενημέρωση.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ