ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 1 Μαρτίου, 2018 - 20:17
Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΣΗΜΕΡΑ

Δικαιώθηκε και επιστρέφει ο Αθανάσιος Καραμπίνης στη θέση του Πρύτανη του ΔΠΘ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αθανάσιος Καραμπίνης
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου είχε θέσει σε αναστολή καθηκόντων τoν κ. Καραμπίνη το καλοκαίρι του προηγούμενου έτους, με τον κ. Καραμπίνη να καταθέτει προσφυγή κατά του Υπουργού στο ΣτΕ.

Σήμερα δημοσιεύτηκε η απόφαση του ΣτΕ, η οποία κάνει δεκτή την αίτηση του Πρύτανη, επιτρέποντας του να επιστρέψει αναδρομικά στα καθήκοντά του.

Στην πρώτη επαφή που είχαμε με τον κ. Καραμπίνη  μας δήλωσε ότι "σήμερα δημοσιεύτηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την αίτηση ακύρωσης που είχα υποβάλει κατά της απόφασης του Υπουργού Παιδείας, που με έθετε σε αποχή καθηκόντων. Η αίτηση μου έγινε αποδεκτή, δημοσιεύτηκε και επανέρχομαι αναδρομικά στα καθήκοντα μου. Όπως είχα δηλώσει και κατά το παρελθόν, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη  και θέλω να παρακαλέσω όλη την κοινωνία της Θράκης, να συσπειρωθούμε γύρω από το πανεπιστήμιο μας, διότι η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το ΔΠΘ. "

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ