ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Διακοπές ρεύματος στο δήμο Κομοτηνής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διακοπή ρεύματος
ΔΕΗ

Στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κομοτηνής και στον οικισμό Κοσμίου
 

Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ), γνωστοποίησε στο κοινό του νομού Ροδόπης, ότι -προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες συντήρησης εναερίων δικτύων- θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, τις εξής ώρες και στα παρακάτω σημεία: 
-Από ώρα 08:00 έως 08:30 περιφερειακά στο Νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης της Κομοτηνής από τον Υποσταθμό της Κομοτηνής, τα νεκροταφεία, τμήμα της οδού Κοσμίου (από Γ. Ρίτσου προς Κόσμιο) μέχρι τις Φυλακές και το LIDL της οδού Σισμάνογλου.
-Από ώρα 08:30 έως 09:00 από τον οικισμό του Κοσμίου μέχρι τον οικισμό του Δουκάτου.
Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ