ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Διαδοχικές συναντήσεις του Σωματείου Φωτογράφων Ροδόπης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σωματείο Φωτογράφων Ν.Ροδόπης
Φωτογράφοι
Στάση Εργασίας

Στους βουλευτές κκ Ιλχάν, Μουσταφά, και σε Αντ. Γραβάνη, Τ. Κουίκ, Νίκο Τσαλικίδη, Γιώργο Πετρίδη

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Φωτογράφων νομού Ροδόπης, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων νομού Ροδόπης Ανέστη Βαφειάδη.


Πιο συγκεκριμένα, το σωματείο επισκέφτηκε τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, τον βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά, τον βουλευτή Ροδόπης Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ιλχάν Αχμέτ, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη, τον δήμαρχο Κομοτηναίων Γιώργο Πετρίδη και τον πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη.


Υπενθυμίζουμε ότι οι φωτογράφοι αντιδρούν στο να αναλάβει μονοπωλιακή εταιρία τις φωτογραφίες ταυτότητας πανελλαδικά. Προς αυτό το σκοπό πραγματοποίησαν και τρίωρη στάση εργασίας την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρες 11:00 με 14:00.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ