ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2017 - 12:07
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜ-Θ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Δεν έρχεται Μαρώνεια η Λυδία Κονιόρδου, πάει Θάσο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΖΩΜΑ
Λυδία Κονιόρδου
Θάσος

Με αφορμή την 10η γενική συνέλευση του σωματείου «Διάζωμα»

Η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου δεν θα επισκεφτεί τη Μαρώνεια και ειδικότερα το αρχαίο θέατρο, όπως ήταν η αρχική πληροφόρηση αλλά τη Θάσο. Η επίσκεψή της αναμένεται να γίνει με αφορμή την 10η γενική συνέλευση του σωματείου «Διάζωμα», οι εργασίες της οποίας θα φιλοξενηθούν στην Κομοτηνή το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και στην Καβάλα.

Αρχαίο θέατρο Φιλίππων, αρχαίο θέατρο Θάσου, αρχαίο θέατρο Μαρώνειας, είναι μερικοί από τους σταθμούς επίσκεψης των μελών του Σωματείου «Διάζωμα», με αφορμή την παρουσία τους στην περιοχή. Οι εργασίες της 10ης γενικής συνέλευσης του Διαζώματος στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στην αίθουσα του Ιδρύματος Παπανικολάου. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για γεύμα οι εργασίες θα συνεχιστούν στην ίδια αίθουσα από 16:00 μ.μ. – 18:30 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας από 19:30 μ.μ. – 21:30 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δύο θλιβερές εικόνες, από άποψη περιεχομένου και ουσίας, με διχαστικό λόγο, αντίκρισαν οι περισσότεροι Έλληνες στους τηλεοπτικούς δέκτες.