ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:00
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αρχίζει η Ενισχυτική Διδασκαλία σε 8 γυμνάσια της Ροδόπης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παιδεία

Θα διδάξουν 15 εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων 

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ορίζει ως ημερομηνία έναρξης της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων που απεστάλη στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Γυμνάσια όλης της χώρας.


Σύμφωνα με την εγκύκλιο, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα αναρτήσουν στην ιστοσελίδα τους τους πίνακες κατάταξης με τα ονόματα όλων των αιτούντων και των επιλεγέντων καθώς και τον πίνακα της κατανομής ειδικοτήτων – ωρών ανά Σ.Κ.Α.Ε.


Σημειώνεται ότι η Ενισχυτική Διδασκαλία λήγει με τη λήξη των μαθημάτων και πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια της διδακτικής ώρας ορίζεται σε 45 λεπτά και η διάρκεια του διαλείμματος σε 5 λεπτά.


Στο νομό Ροδόπης η Ενισχυτική Διδασκαλία θα λειτουργήσει σε 8 γυμνάσια, στο 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, στο Μουσικό - Γυμνάσιο Λύκειο Κομοτηνής, το Μειονοτικό Γυμνάσιο Λύκειο Κομοτηνής, το μειονοτικό Ιεροσπουδαστήριο Κομοτηνής, το Γυμνάσιο Ιάσμου, το Γυμνάσιο Ξυλαγανής, το Γυμνάσιο Σαπών και το Γυμνάσιο Οργάνης και θα διδάξουν 15 εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι