ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 1 Μαΐου, 2017 - 04:41
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Απόπειρα αυτοκτονίας στην Κομοτηνή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κομοτηνή
Αυτοκτονία

Νεαρή γυναίκα προσπάθησε να πέσει από το μπαλκόνι. Την κράτησαν τελευταία στιγμή.

Διονύσης Βοργιάς

Δεύτερη μέρα αναταραχής βιώσαμε στο κέντρο της Κομοτηνής, καθώς σημειώθηκε απόπειρα αυτοκτονίας. Συγκεκριμένα, περί τις 3:45, ξημέρωματα 1ης Μαϊου, σε σπίτι της οδού Ηροδότου, πλησίον της Πλατείας Ειρήνης, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε, καθώς νεαρή γυναίκα απειλούσε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι.

Διερχόμενες από το σημείο, φοιτήτριες, ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, η οποία επενέβη ταχύτατα στο σημείο, συνοδεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στο σπίτι, σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, δυο γυναίκες και ένας άντρας, είχαν ξεσπάσει σε καβγά. Αποτέλεσμα του καβγά, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ήταν η μια γυναίκα να προσπαθήσει να πέσει από το μπαλκόνι. Ευτυχώς, τελευταία στιγμή πρόλαβε το ειδεχθές γεγονός η δεύτερη γυναίκα, συγκρατώντας την. Στη συνέχεια, η δεύτερη γυναίκα ήταν αυτή που απειλούσε για αρκετή ώρα ότι θα πέσει από το μπαλκόνι, σε σημείο μάλιστα που βγήκε εξωτερικά από τα κάγκελα. Σύμφωνα με τα λόγια της, ο άντρας απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, ωστόσο η απειλή δεν είναι εξακριβωμένη.

Καίρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών και πυροσβεστών, που ηρέμησαν την γυναίκα, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στο σπίτι και έβαλαν αίσιο τέλος στην υπόθεση, περί τις 4:20.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς  και διαφορετικού τύπου ευαισθησίες και αντανακλαστικά,  υπήρξαν στην αντιμετώπιση του προβλήματος της πτώσης της γέφυρας στην Καβάλα,  σε αντιπαράθεση, τηρουμένων των αναλογι