ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 2017 - 14:06
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απομακρύνονται τα παιχνίδια από την πλατεία Ειρήνης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χριστούγεννα
Κομοτηνή
Αποκριά
Πλατεία Ειρήνης

Σιγά-σιγά ξεκινάει η προετοιμασία για τα αποκριάτικα δρώμενα

Ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής, οι οποίες διεξήχθησαν από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑΚ), με σχόλια θετικά και αρνητικά. Πολλοί σύλλογοι «παρέλασαν» από την πλατεία, προκειμένου να συμμετάσχουν στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, το οποίο –αν μη τι άλλο- έδωσε μία κινητικότητα στο κέντρο της Κομοτηνής.

Αυτή την ώρα τα παιχνίδια που είχαν στηθεί στην πλατεία Ειρήνης απομακρύνονται. Τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα μπορεί να ολοκληρώθηκαν, όμως υπάρχει μερίμνα, ώστε φέτος ο σχεδιασμός για τα αποκριάτικα δρώμενα να γίνει πιο νωρίς και πιο ολοκληρωμένα. Το πρώτο KomOn Party, το οποίο διεξήχθη πέρσι στην Κομοτηνή τυχαίνοντας ευρείας αποδοχής και συμμετοχής, θα διεξαχθεί και φέτος με περισσότερη οργάνωση και πιο πολλά δρώμενα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μπορεί η κυβέρνηση Σύριζα  να επιχαίρετε ότι κατάφερε να νομοθετήσει με τέτοιο τρόπο,  ώστε να μην κοπούν οι συντάξεις,  αλλά η διαδικασία  του επανυπολογισμού  που επεξεργάζονται  εδώ και πολλούς μήνες,  φα