ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Απολύθηκε ο εργαζόμενος που πήρε φακελάκι

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Γιατροί
Γιατρός
Διαφθορά

Με ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου Δ. Αδαμίδη

Με ανακοίνωση του διοικητή του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης δρ. Δημήτρη Αδαμίδη γνωστοποιήθηκε η απόλυση ιατρού του νοσοκομείου, ο οποίος είχε συλληφθεί να δέχεται δωροδοκία.

Πιο αναλυτικά, το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο γιατρών ΕΣΥ τιμώρησε με οριστική απόλυση τον γιατρό ειδικότητας ΩΡΛ που τον Μάιο του 2016 είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω με φακελάκι που έλαβε προκειμένου να χειρουργήσει ασθενή. Ο ασθενής χειρουργήθηκε επιτυχώς από άλλον γιατρό του νοσοκομείου και η υγεία του αποκαταστάθηκε, ο δε γιατρός είχε τεθεί αμέσως σε αργία. Τόσο η διοίκηση του Π.Γ.Ν. Έβρου όσο και το υπουργείο Υγείας εγγυώνται την ασφαλή αντιμετώπιση των ασθενών, που καταγγέλλουν περιστατικά χρηματισμού γιατρών του νοσοκομείου,  από άλλους γιατρούς του ίδιου ή άλλου νοσοκομείου. Σε όλα τα περιστατικά χρηματισμού η τιμωρία θα είναι αμείλικτη. Τηλέφωνο για καταγγελίες στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας 2310531884.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καταπέλτης εναντίον της Τουρκίας θα είναι το  κείμενο που θα συνυπογράψουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για το μνημόνιο με τη Λιβύη,  σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών,  όπως αναφέρει  το πρακτορείο Reute