fbpx Απόλαυση και ποιότητα στην «COUPA»
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 - 09:00
COUPA CAFE

Απόλαυση και ποιότητα στην «COUPA»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
COUPA cafe

Specialty coffee, χειροποίητα κουλούρια γρήγορες ταχύτητες, εξυπηρέτηση µε µεράκι

«Έχω µετρήσει τη ζωή µου µε κουταλιές καφέ» έγραφε ο Άγγλος ποιητής Τ. Σ. Έλιοτ. Αν είστε κι εσείς λάτρεις του καφέ, τότε ελάτε µαζί µας και εµπιστευτείτε το Coupa Cafe Κοµοτηνής. Μετά από µία επίσκεψή σας, θα µετράτε την ζωή… σε κούπες!

Το Coupa Cafe συστήθηκε στους Κοµοτηναίους στις αρχές του καλοκαιριού του 2020, και δικαίως αγαπήθηκε από την πρώτη στιγµή. Η ποιότητα του εκλεκτού καφέ, τα χειροποίητα παρασκευάσµατα, η γρήγορη εξυπηρέτηση και -πάνω από όλα- το µεράκι για να σας προσφέρουν τις καθηµερινές υγιεινές σας απολαύσεις, κάνουν το Coupa Cafe ιδανική επιλογή για take away και delivery.

Το delivery το προτιµάτε αν θέλετε καφέ και προϊόντα σε express ταχύτητες. Το take away πάλι το επιλέγετε για να δείτε από κοντά τη γκάµα προϊόντων,  να χαθείτε στη µυρωδιά του φρέσκου κουλουριού ζεστό ζεστό από το παρασκευαστήριο χειροποίητων προϊόντων του καταστήµατος. Ό, τι κι αν επιλέξετε πάντως, το τελευταίο που θα λάβετε είναι ένα πλατύ χαµόγελο από τον εργαζόµενο του take away ή του delivery.

Αγάπη για τον τόπο
Στόχος του επιχειρηµατία Μάνου Παυλίδη άλλωστε είναι να σας φέρνει την απόλαυση και την ποιότητα όλη την ηµέρα. Το Coupa Cafe έχει σαφή φιλοσοφία, να στηρίζει σε όλες τις αγορές φρέσκων υλικών και πρώτων υλών, την τοπική αγορά. Άλλωστε, τα τοπικά µας προϊόντα είναι θησαυρός. Και το Coupa µε πρώτη ύλη την θρακιώτικη γη, ανεβάζει το επίπεδο σε ιδέες, γεύσεις, ποιότητα.

Δικιά µας επιλογή; Τα φρέσκα κουλούρια, σε πολλές γεύσεις, χορταστικά, και απολαυστικά. Στον κατάλογο περιλαµβάνονται τόσο vegeterian όσο και vegan επιλογές, καθώς και κουλούρια φτιαγµένα µε την υπερτροφή Chia, και τα οποία είναι κατάλληλα  για όσους πάσχουν από διαβήτη ή ζάχαρο. 

Κι όλα µε απόλυτο σεβασµό προς το περιβάλλον, καθώς τα ποτήρια και τα καλαµάκια είναι οικολογικά και βιοδιασπώµενα. Γιατί η απόλαυση δεν πρέπει να έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Βραβεύτηκε η αρχιτεκτονική σχεδίαση του Coupa
Ο φιλόξενος εσωτερικός χώρος που δηµιουργεί στον πελάτη αισθήµατα ευφορίας και ηρεµίας, ενώ συγχρόνως αναδεικνύει κάθε προϊόν του καταστήµατος ξεκουράζοντας το µάτι ήταν και ο λόγος που το Coupa πρωταγωνίστησε και ένα άλλο τοµέα. Το archisearch.gr, το βράβευσε για την καλαίσθητη και σύγχρονη αρχιτεκτονική του προσέγγιση, υπεύθυνη της υλοποίησης και της σχεδίασης του οποίου ήταν η αρχιτέκτονας Βάλια Παναγιώτου. 

Επίσης στα βραβεία Big See Interior Design Awards 2021 έλαβε το  βραβείο Interior Design Award ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφιότητες στην Νότιοανατολικη Ευρώπη και έχει προκριθεί για το Grand Prix interior design Award για την κατηγορία Hospitality. Φυσικά του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ακόμα μία διάκριση!

Το βρίσκετε και απολαµβάνετε: Μακεδονίας 21, Κοµοτηνή
Τηλ.: 2531 033300, FΒ: Coupa Cafe

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Κάθε φορά που παρουσιάζεται οποιαδήποτε  διαδικασία αξιολόγησης που  αφορά δημοσίους  και δημοτικούς υπαλλήλους, όπως και τώρα με τους εκπαιδευτικούς,  πάντα αντιδρούν οι συνδικαλιστικές τους  οργανώσεις και