ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2017 - 13:11
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ

Αποκλείστηκαν από το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" οι Makoto

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αγησίλαος Βεσεξίδης
Makoto
Ελλάδα έχεις ταλέντο

Με τον Αγησίλαο Βεσεξίδη, παρουσιάστηκε στο δεύτερο γύρο η ομάδα επιδείξεων

Μπορεί να πέρασαν με τρία "ναι" από τον πρώτο γύρο του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", όμως δεν τα κατάφεραν να περάσουν και από τον δεύτερο γύρο, εκεί όπου από τα είκοσι ταλέντα οι κριτές επέλεξαν μόλις τέσσερα στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η επίδειξη της ομάδας Makoto στην οποία αρχηγός είναι ο Αγησίλαος Βεσεξίδης, απαρτίζεται από Θρακιώτες, κι έδωσε ένα πολύ δυναμικό σόου, που κέρδισε το χειροκρότημα όλων. Παρά την επιτυχημένη εμφάνιση, η ομάδα επέστρεψε με γλυκόπικρη γεύση, για δύο λόγους:

Πρώτον, ότι ενώ υπήρχε πρόταση από τον Αγησίλαο για να σπάσει live ρεκόρ Γκίνες, αυτό δεν θα μετρούσε επίσημα, άρα γι' αυτό δεν το είδαμε.

Δεύτερον, ότι η μουσική που είχε επιλεχθεί από την ομάδα, ήταν διαφορετική από αυτή που τελικά προβλήθηκε στην τηλεόραση.Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού