ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Αντίδραση ΝΟΔΕ Ροδόπης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΟΔΕ Ροδόπης
Νομική σχολή
Κωνσταντίνος Γαβρόγλου

"Η Θράκη και το Πανεπιστήμιό της δεν μπορεί να είναι τα «αποπαίδια»"

"Η Θράκη και το Πανεπιστήμιό της δεν μπορεί να είναι τα «αποπαίδια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ροδόπης εκφράζοντας την αντίδρασή της στην εξαγγελία του υπουργού Παιδείας περί ίδρυσης τέταρτης Νομικής Σχολής στην Πάτρα. 
Η ανακοίνωση: Επί μισό αιώνα τώρα σχεδόν, το Δ.Π.Θ. επιτελεί πολύπτυχο και διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό έργο και διαδραματίζει πολυσήμαντο ρόλο στην κοινωνική, οικονομική και πνευματική υπόσταση της Θράκης. Και αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση «αποφασίζει και διατάζει» την υποβάθμισή του με την ίδρυση μιας ακόμη Νομικής Σχολής, στην Πάτρα. Από ποιον/ποιους, και με ποιο επιστημονικό/ακαδημαϊκό (ή άλλο…) σκεπτικό, υποβλήθηκε προς την κυβέρνηση μια τέτοια πρόταση; Με ποιο επιστημονικό/ακαδημαϊκό (ή άλλο) σκεπτικό, η κυβέρνηση υιοθετεί μια τέτοια πρόταση; Αναμένουμε πειστικές απαντήσεις. Η Θράκη και το Πανεπιστήμιό της δεν μπορεί να είναι τα «αποπαίδια».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μια τρίτη αξιολόγηση ήταν να κλείσουμε εδώ και πολύ καιρό και απ' ότι φαίνεται βρισκόμασταν και σε καλό δρόμο,  αλλά λεφτά δεν πήραμε ακόμα,  γιατί πρέπει να κλείσουν τις εκκρεμότητες που αφορούν τους πλειστ

Ημερολόγιο