ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2017 - 13:54
ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανατροπή τουρκικής νταλίκας στην Εγνατία οδό

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εγνατία Οδός
Ατύχημα
Νταλίκα
Βαμβάκι

Κλειστό παραμένει τμήμα του δρόμου μεταξύ του δυτικού και ανατολικού κόμβου Κομοτηνής από τις 12.20 το μεσημέρι

Σε λάθος του οδηγού αποδίδεται το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα στις 7 το πρωί στην Εγνατία Οδό, με ανατροπή νταλίκας. Το βαρύ όχημα εξερχόμενο από την εθνική οδό Ξάνθης - Κομοτηνής, επέλεξε τον δυτικό κόμβο της Κομοτηνής για να εισέλθει στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη. Όμως διερχόμενος από τη στροφή στον κόμβο και μπαίνοντας στην Εγνατία, προφανώς με υψηλότερη, από τα προβλεπόμενα, ταχύτητα, το φορτίο μετατοπίστηκε με συνέπεια η νταλίκα να ντεραπάρει. Το όχημα έπεσε στη μία πλευρά του δρόμου, χωρίς ευτυχώς ο οδηγός του να τραυματιστεί. Άμεσα έσπευσε στο σημείο η τροχαία Κομοτηνής για να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Τα οχήματα διοχετεύτηκαν προς Αλεξανδρούπολη από τη μία πλευρά του αυτοκινητόδρομου. 

Αρκετές ώρες μετά αποφασίστηκε το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού προκειμένου να γίνει η μεταφόρτωση του φορτίου και η μετακίνηση της νταλίκας. Έτσι κλειστό παραμένει το τμήμα της Εγνατίας Οδού μεταξύ του δυτικού και ανατολικού κόμβου Κομοτηνής από τις 12.20 σήμερα το μεσημέρι, οπότε ξεκίνησε η μεταφόρτωση του βαμβακιού και η απομάκρυνση της νταλίκας.

Η κυκλοφορία οχημάτων για Αλεξανδρούπολη γίνεται μέσω της πόλης της Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε