ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, 2019 - 10:00
ΞΑΝΘΗ

Άγνωστοι βανδάλισαν το υπό κατασκευή άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κωνσταντίνος Καραμανλής
Ξάνθη

Βανδαλισμοί στη βάση του ανδριάντα

Άγνωστοι βανδάλισαν το υπό κατασκευή άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ξάνθη, σύμφωνα με το xanthinea.gr. Οι δράστες επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς στη βάση του ανδριάντα που θα τοποθετηθεί στην πλατεία Διοικητηρίου, στο πάρκο μπροστά από την έδρα της Π.Ε. Ξάνθης. 

Οι εργασίες για την τοποθέτηση του ανδριάντα έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, οπότε και θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμή του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται αντίστοιχοι βανδαλισμοί στην περιοχή καθώς κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου αλλά και τα άλλα αγάλματα και μνημεία που βρίσκονται στην περιοχή καθώς και το ρολόι της κεντρικής πλατείας, που ως γνωστόν έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο μνημείο.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Την αρρωστημένη νοοτροπία κάποιων, η  ακόμα την προβοκατόρικη ενδεχομένως ενέργεια όπως δείχνουν τα πράγματα,  ή την περίεργη δράση ενός ανεγκέφαλου,  ο οποίος προσπαθεί  απλώς να δημιουργήσει προβλήματα, ας