ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, 2018 - 11:09
ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

5.257 ευρώ για τον μικρό Χρήστο-Γεώργιο Θεοδωρίδη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΟΕΒΕΣ
ΟΕΒΕΣ Ροδόπης
Χρήστος Γεώργιος Θεοδωρίδης
Εθελοντισμός

"Από καρδιάς ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕΣ

Αρκετά σημαντικό είναι το ποσό που συγκεντρώθηκε για τον μικρό Χρήστο - Γεώργιο Θεοδωρίδη, από τους κουμπαράδες της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσό των 5.257 ευρώ συγκεντρώθηκε στους κουμπαράδες της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης τους οποίους είχαν τοποθετήσει στα καταστήματά τους επαγγελματίες της Κομοτηνής με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Χρήστου-Γεωργίου που υποβάλλεται σε δαπανηρή θεραπεία.

Οι κουμπαράδες ανοίχτηκαν στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ παρουσία της δικηγόρου Ειρήνης Βοϊτσίδου και του πατέρα του μικρού αγοριού, Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

"Από καρδιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το καταναλωτικό κοινό της πόλης και τους συναδέλφους επαγγελματίες που συνέδραμαν στην προσπάθεια για τον μικρό Χρήστο", ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ανέστης Βαφειάδης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μια τρίτη αξιολόγηση ήταν να κλείσουμε εδώ και πολύ καιρό και απ' ότι φαίνεται βρισκόμασταν και σε καλό δρόμο,  αλλά λεφτά δεν πήραμε ακόμα,  γιατί πρέπει να κλείσουν τις εκκρεμότητες που αφορούν τους πλειστ

Ημερολόγιο