ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 19 Μαΐου, 2017 - 10:20
Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

4ο μνημόνιο και ...15 άτομα στη συγκέντρωση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κρίση
Συγκέντρωση
Κομοτηνή
ΓΣΕΕ
ΑΔΕΔΥ

Οι περαστικοί δεν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για απεργιακή συγκέντρωση

Διονύσης Βοργιάς

Φαίνεται πως όσα περισσότερα μνημόνια, τόσο μικρότερες είναι και οι αντιδράσεις στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα, η απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ, που ήταν προγραμματισμένη για χθες Τετάρτη 18 Μαϊου και ώρα 19:00, βρήκε ελάχιστους να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.

Εμείς βρεθήκαμε στον χώρο περί τις επτά το απόγευμα, όμως αντικρίσαμε περί των ...επτά απεργούντων. Η κατάσταση έγινε λίγο καλύτερη περίπου μία ώρα αργότερα, όταν ο αριθμός διπλασιάστηκε.

Όσοι συγκεντρώθηκαν διατράνωσαν την αντίθεσή τους για το 4ο Μνημόνιο. Την ημέρα ψηφίζονταν το βάρβαρο και αντιλαϊκό τέταρτο μνημόνιο, και οι πολίτες εξέφρασαν την αντίδρασή τους στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων. Με την παρουσία τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είπαν όχι στο ξεπούλημα της χώρας μας και στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Σε συνέντευξή της στο ράδιο Χρόνος η  βουλευτής του Σύριζα Έβρου Νατάσα Γκαρά, διέψευσε όλες τις φήμες περί δημιουργίας κέντρων  φιλοξενίας στον Έβρο και γενικότερα στην Θράκη, για τους γνωστούς εθνικούς λόγ

Ημερολόγιο