ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2019 - 12:50
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βιβλιοπαρουσίαση
Μισέλ Ομπάμα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Επίκαιροι προβληματισμοί γύρω από την παρουσία της γυναίκας στον 21ο αιώνα

Ενόψει της γιορτής της γυναίκας,  οι Daughters of Penelope Komotinis Niriides Chapter 423, σε συνεργασία με το βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο πραγματοποίησαν με επιτυχία την παρουσίαση του βιβλίου της  Μισέλ Ομπάμα "Becoming - Η δική μου Ιστορία", το απόγευμα του Σαββάτου 9/3 και στον 2ο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων, με χορηγό επικοινωνίας τον "Χ".

Μίλησαν οι: Ελευθερία Μιχέλη Μπότσαρη, δικηγόρος, διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και πρόεδρος των Daughters of Penelope" Komotinis Niriides Chapter 423, Σοφία Μενεσελίδου, φιλόλογος - δημοτική σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής,  Φελίνα Καζάκου, σύμβουλος Επιχειρηματικής Στήριξης, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κομοτηνής, Ζωή Ρωσσίδου, φιλόλογος. Την εκδήλωση  θα χαιρετίσουν η DOP Hellas District Liaison Μαρία Σοφιανού και η DOP Grand President Demi Thomas.

Πιο αναλυτικά στην έντυπη έκδοση του "Χ" της Τετάρτης

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι