ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, 2017 - 16:00
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΝΑ

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης σας προσκαλούν στο Σούπερ Σάββατο!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βιβλιοχαρτοπωλείο Βαφειάδης

Γιορτινό face painting, χριστουγεννιάτικα κεράσματα και όλα τα παιδικά βιβλία με έκπτωση -30%

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης πραγματοποιούν μια εκδήλωση-γιορτή στο κατάστημα τους στην Βενιζέλου, το Σάββατο 23/12/17! Συγκεκριμένα, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 η νεράιδα των γιορτών θα περιμένει τους μικρούς φίλους για γιορτινό face painting και Χριστουγεννιάτικα κεράσματα! Επιπλέον, για το Σάββατο μόνο προσφέρουν όλα τα παιχνίδια τους αλλά και όλα τα παιδικά βιβλία με έκπτωση -30%!

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης τονίζουν πως: «Το Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο εμπορικές ημέρες του χρόνου και θέλουμε με την εκδήλωση αυτή να ζωντανέψουμε το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά και να διευκολύνουμε τις αγορές των συμπολιτών μας»

Η εκδήλωση «Σούπερ Σάββατο» (Super Saturday) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας. Στις Η.Π.Α. έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τα καταστήματα και κάθε χρόνο αναμένεται με όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές για τις αγορές παιδικών δώρων και παιχνιδιών. Για ένα Σούπερ Σάββατο, λοιπόν, δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα με τα παιδιά σας από το κατάστημα Βαφειάδης στην Βενιζέλου!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ