ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κυριακή, 20 Μαΐου, 2018 - 18:17
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

Τα 40 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε ο όμιλος Κατσικάκη!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Όμιλος Κατσικάκη
Μόδα
Κομοτηνή

Με Ειρήνη Κολλιδά στην παρουσίαση και Ιωάννα Τούνη στην επίδειξη η λαμπρή βραδιά της Κυριακής

Μέρος των εσόδων δόθηκαν προς κοινωνική προσφορά σε Κομοτηναία

Λαμπερή ήταν η βραδιά της Κυριακής 19 Μαϊου, καθώς ο όμιλος Κατσικάκη γιόρτασε τα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και επιχηρηματικής δραστηριότητάς του στη Ροδόπη κι όχι μόνο, με μία επετειακή εκδήλωση. Το εορταστικό event πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του ομίλου στον Ροδίτη Κομοτηνής. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη επίδειξη μόδας της Κατσικάκη galleria για την παρουσίαση της καλοκαιρινής collection 2018.

Εκλεκτή καλεσμένη ήταν η παρουσιάστρια Ειρήνη Κολλιδά, ενώ παρούσα ήταν και η Ιωάννα Τούνη που παρουσίασε την συλλογή BubbleGun και το μοντέλο Ισαμπέλα Δάρρα. Η σκηνοθεσία ήταν της Χρύσας Ιωαννίδου.

Μεγάλοι χορηγοί: Kasparian Helth, Dust and Cream, Omnia Blue, Νησί, Δουτσίνη Security

Χορηγοί: Κομοτηνή Beer runners, τσάι tuvunū, Sakis κομμωτήριο προσωπολογίας για την επιμέλεια των μαλλιών των μοντέλων μας και Νυχομάνια για την επιμέλεια των νυχιών τους, Auto κίνηση, το πάρτυ Κομοτηναίων Comeback, τα κρασιά Vourvoukeli, το κατάστημα Kasapis θα επιμεληθεί την εμφάνιση του παρουσιαστή : Διονύση Ιωάννου και το κατάστημα Twice θα επιμεληθεί την εμφάνιση της παρουσιάστριάς Ειρήνης Κολιδάς, τα υποδήματα Saroglou, Νεντίμ, το κέντρο δεξιώσεων Βράχος, Ι.ΚΤΕΟ Ροδόπης, το ανθοπωλείο Γαρδένια Μέκκου Ελλάδα, Χρυσό Κουφέτο, Anatolia Hotels, το φροντιστήριο "Εναλλακτικόν".

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα Χρόνος, Xronos.gr, Δίαυλος και R-Channel

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς