ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2017 - 19:04
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ SYNERGEIA ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ AGORA FESTIVAL ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Synergeia: Έκθεση προϊόντων και παράδοσης στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Synergeia
Πλατεία Ειρήνης
ΟΕΒΕΣ Ροδόπης
Εμπορικός Σύλλογος

29 τοπικές επιχειρήσεις και 10 πολιτιστικοί σύλλογοι

Δήμητρα Συμεωνίδου

Έκθεση προϊόντων και παράδοσης πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Η εκκίνηση του 1ου Agora Festival έγινε με 29 τοπικές επιχειρήσεις και 10 πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας, στην έκθεση Synergeia. Πρόκειται για ένα θεσμό προβολής των τοπικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας στη Ροδόπης που αντέχει στην κρίση. Στην Synergeia θα βρείτε τα προϊόντα, όπως ποτά, μέλι, τυροκομικά προϊόντα, οπωροκηπευτικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα Ζέας, σταφυλιού, μέλι, προϊόντα Βιοκαλλιέργειας και άλλα. Τον τόνο της παράδοσης δίνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, παρουσιάζοντας παραδοσιακές στολές, τις δράσεις τους και το ιστορικό τους.

Το 1ο Agora Festival  συνεχίζεται αύριο Παρασκευή με τη «Λευκή Νύχτα». Κατά τη διάρκεια αυτής τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ προγραμματίζονται ψυχαγωγικές δράσεις σε 11 σημεία του κέντρου και της περιφέρειας της Κομοτηνής, καθώς και μια σειρά από παράλληλες δράσεις.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν