ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 5 Μαρτίου, 2018 - 11:39
ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ

Συγκλονιστική η Φωτεινή Βελεσιώτου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Φωτεινή Βελεσιώτου
Λέσχη Κομοτηναίων

Το βράδυ του Σαββάτου η συναυλία της, παρέα με τον Σωτήρη Μπαλλά

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις, ήρθε στη Λέσχη Κομοτηναίων, όπου και το Σάββατο 3 Μαρτίου πραγματοποίησε μία πραγματικά ποιοτική συναυλία.

Εκτός από τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», έφερε στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία έχουν αδικηθεί, όπως το «Τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «Φόνισσες» και άλλα.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης έδωσε έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας και πολλοί άλλοι.

Δίπλα της ήταν και ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής, Σωτήρης Μπαλλάς, ο οποίος ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Μαζί της, σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα.

Μία πραγματικά ωραία συναυλία στον κατάμεστο πρώτο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων, που ήταν κρίμα για όσους την έχασαν!

Διαβάστε την συνέντευξη της Φωτεινής Βελεσιώτου στον Χρόνο

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ