ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ

Στην Κομοτηνή ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κώστας Χαρδαβέλλας
Αντικαρκινική Εταιρία Ροδόπης
Σύλλογος Γυναικών Ν. Ροδόπης

Ο κ. Χαρδαβέλλας έχοντας στο ιστορικό του την εμπειρία  του καρκίνου και της αποθεραπείας του, θα μεταδώσει με αισιοδοξία το ελπιδοφόρο μήνυμα του «ζην» και του «ευ ζην»

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Ροδόπης διοργανώνει κοινωνική εκδήλωση σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Γυναικών ν. Ροδόπης «Γυναίκα και δημιουργία» με καλεσμένο ομιλητή τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα.
Ο κ. Χαρδαβέλλας έχοντας στο ιστορικό του την εμπειρία του καρκίνου και της αποθεραπείας του, θα μεταδώσει με αισιοδοξία το ελπιδοφόρο μήνυμα του «ζην» και του «ευ ζην».


Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος Παπανικολάου, εν όψει της παγκόσμιας μέρας κατά του καρκίνου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης,  που είχε τον τρόπο του να μεταδίδει τις αστείρευτες γνώσεις του,  συγγραφέας, διανοούμενος,  άνθρωπος των γραμμάτων, ήταν  ο Σαράντος Καργάκος.