ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ

Στην Κομοτηνή ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κώστας Χαρδαβέλλας
Αντικαρκινική Εταιρία Ροδόπης
Σύλλογος Γυναικών Ν. Ροδόπης

Ο κ. Χαρδαβέλλας έχοντας στο ιστορικό του την εμπειρία  του καρκίνου και της αποθεραπείας του, θα μεταδώσει με αισιοδοξία το ελπιδοφόρο μήνυμα του «ζην» και του «ευ ζην»

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Ροδόπης διοργανώνει κοινωνική εκδήλωση σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Γυναικών ν. Ροδόπης «Γυναίκα και δημιουργία» με καλεσμένο ομιλητή τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα.
Ο κ. Χαρδαβέλλας έχοντας στο ιστορικό του την εμπειρία του καρκίνου και της αποθεραπείας του, θα μεταδώσει με αισιοδοξία το ελπιδοφόρο μήνυμα του «ζην» και του «ευ ζην».


Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος Παπανικολάου, εν όψει της παγκόσμιας μέρας κατά του καρκίνου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαν πολλά σχέδια στο νου τους, το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα,  για αλλαγές,  εκπλήξεις ενδεχομένως,  αλλά και γιορτές και πανηγύρια για την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο,  οι κυβερνητικοί εταίροι

Ημερολόγιο