ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ

Στην Κομοτηνή ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κώστας Χαρδαβέλλας
Αντικαρκινική Εταιρία Ροδόπης
Σύλλογος Γυναικών Ν. Ροδόπης

Ο κ. Χαρδαβέλλας έχοντας στο ιστορικό του την εμπειρία  του καρκίνου και της αποθεραπείας του, θα μεταδώσει με αισιοδοξία το ελπιδοφόρο μήνυμα του «ζην» και του «ευ ζην»

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Ροδόπης διοργανώνει κοινωνική εκδήλωση σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Γυναικών ν. Ροδόπης «Γυναίκα και δημιουργία» με καλεσμένο ομιλητή τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα.
Ο κ. Χαρδαβέλλας έχοντας στο ιστορικό του την εμπειρία του καρκίνου και της αποθεραπείας του, θα μεταδώσει με αισιοδοξία το ελπιδοφόρο μήνυμα του «ζην» και του «ευ ζην».


Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος Παπανικολάου, εν όψει της παγκόσμιας μέρας κατά του καρκίνου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού