ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 19 Μαΐου, 2017 - 15:05
ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΪΟΥ

«Το σακάκι που βελάζει» στη σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επί Σκηνής
θέατρο

Από το τμήμα ενηλίκων του θεατρικού εργαστηρίου «Επί Σκηνής»

Το τμήμα ενηλίκων του θεατρικού εργαστηρίου «Επί Σκηνής» παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Στανισλάβ Στρατίεβ «Το σακάκι που βελάζει» το Σάββατο 20, Κυριακή 21 και Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 21:00 στο Δη. Πε. Θε. Κομοτηνής (Γ. Κονδύλη 30)

  • Υπάλληλος: Κάθε σακάκι ήταν πρώτα πρόβατο! Αν εσείς στο μεταξύ μετατρέψατε κιόλας το πρόβατο σε σακάκι, εσάς αφορά. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τις προσωπικές υποθέσεις των πολιτών. Όμως και σ’ αυτήν την περίπτωση θα πληρώσετε φόρο και πρόστιμο για την περίοδο που το σακάκι ήταν πρόβατο!
  • Ιβάν: Μα δεν καταλαβαίνετε πως δεν ασχολούμαι με τη διατροφή προβάτων! Είμαι γλωσσολόγος! Διδάσκω στο πανεπιστήμιο!! Δεν έχω πρόβατο! ΔΕΝ ΕΧΩ!

…Πως ξεμπλέκεις από τον ιστό της κρατικής μηχανής;

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Μυρσίνη Λαντζουράκη, επιμέλεια σκηνικού - κοστουμιών: Γιάννης Καραγκιουλμέζης, μουσική: Πάνος Αναστασίου, επιμέλεια φωτισμού: Γιάννης Τζατζανάς. Παίζουν: Αυγίτσης Κώστας, Γεωργιάδου Βάσω, Γκίνογλου Χριστιάννα, Δέλλας Βασίλης, Ευαγγέλου Θεοπούλα, Θωμαΐδου Ζιζή, Μαυρίδης Νίκος, Σωτηροπούλου Ζωή, Φακιρίδου Γωγώ. Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Για κρατήσεις θέσεων: Στείλτε SMSστο 6977424441, ή μήνυμα στη σελίδα (Facebook): Μυρσίνη Λαντζουράκη, θεατρικό εργαστήρι “Επί σκηνής”

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μήνυμα ενότητας και ευθύνης στέλνει ο πρυτανεύων του ΔΠΘ Σταύρος Τουλουπίδης και προτείνει να δημιουργεί με ευρεία συναίνεση για το καλό του πανεπιστημίου  ενιαίο ψηφοδέλτιο από υποψήφιους και μέσα από αυτή

Ημερολόγιο