ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Σ. Μενεσελίδου: "Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής είναι οι άνθρωποί του"

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ
Σοφία Μενεσελίδου
Κοπή πίτας

Το φλουρί κέρδισε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Πετρίδης

Διονύσης Βοργιάς

"Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., όπως και κάθε δημοτική επιχείρηση, εντέλει είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί του", θα πει η πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Κομοτηνής και δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής, Σοφία Μενεσελίδου, κόβοντας την ετήσια πίτα του θεάτρου, μπροστά σε φίλους και συνεργάτες.


Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. πραγματοποίησε την σχετική εκδήλωση στο μαγαζί "Οκτώ". Εκεί βρέθηκαν, εκτός από φίλους, μέλη και συνεργάτες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., και οι: Βουλευτής Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Πετρίδης, αντιδήμαρχοι Ν. Σωτηρακόπουλος και Εμρέ Αχμέτ, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού δήμου Κομοτηνής Ν. Λιβεριάδου, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κομοτηνής Θ. Τζενετίδης, στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ Τ. Χαρίτου, μεταξύ άλλων.


Το φλουρί πέτυχε ο Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά σε όλους και συνεχάρη το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής για τη συμβολή του στον πολιτισμό, ενώ τα πειράγματα περί "στημένης" κλήρωσης νομοτελειακά ήρθαν προς το πρόσωπο του δημάρχου. Κόβοντας την πίτα, η κα Μενεσελίδου μετέφερε τις ευχές της: "Ευχόμαστε μία πολύ όμορφη και δημιουργική χρονιά, όπως και αυτή που μας πέρασε, αλλά και δύναμη, για να συνεχίσουμε το πολιτιστικό μας έργο". 


Στη συνέχεια εξήρε τη συμβολή της κοινωνίας Κομοτηναίων, σε αυτό που ονομάζεται δημοτική κοινωφελής επιχείρησης ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής, για να πει αναλυτικά: "Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής είναι ένας δημοτικός οργανισμός, που στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: Πρώτον, στον δήμο Κομοτηνής και τον δήμαρχο Γ. Πετρίδη τον οποίο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε γιατί είναι πάντα εκεί για να στηρίξει. Δεύτερον, στους ανθρώπους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καταρχάς η κινητήριος δύναμη του θεάτρου είναι οι εργαζόμενοί του, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη των εργαστηρίων, οι επαγγελματίες του θεάτρου και του πολιτισμού που δραστηριοποιούνται στην Κομοτηνή και που πάντοτε είναι δίπλα μας, να αποδεικνύουν ότι η Κομοτηνή έχει επαγγελματίες που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από επαγγελματίες μεγάλων αστικών κέντρων.

Αλλά και φορείς όπως το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης με τους οποίους κάνουμε πολλές δράσεις από κοινού, και άνθρωποι των γραμμάτων της πόλης που με κάθε τρόπο έχουν συνδράμει το έργο μας", είπε, για να καταλήξει στην εξής διαπίστωση: "Όλοι οι παραπάνω, αποδεικνύουν ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., όπως και κάθε δημοτική επιχείρηση, εντέλει είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί του. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας, αλλά και την πόλη της Κομοτηνής που τόσα χρόνια έχει στηρίξει τη λειτουργία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.".
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ευχαριστημένoι κατά πολύ   έμειναν,  όλοι όσοι συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Στέργιο  Πιτσιόρλα.