ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, 2017 - 13:29
ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΕΓΓΟΥ

Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Ερωτευμένο Αίμα"

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βιβλία
Βιβλιοπαρουσίαση
Λέσχη Κομοτηναίων
Βιβλιοχαρτοπωλείο Βαφειάδης

Στη Λέσχη Κομοτηναίων

Διαφορετικές και πλούσιες σε προσέγγιση μαρτυρίες για τον έρωτα καταλύτη στις ζωές μας, απόλαυσε το βιβλιόφιλο κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου "Ερωτευμένο Αίμα" του Μιχάλη Σπέγγου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Λογοτεχνική ματιά, προσωπικά βιώματα, αναδρομή στην αρχαιότητα, συμβάσεις στο σήμερα, παράλληλα με την πλοκή και τους ήρωες του βιβλίου, γέμισαν με αφηγήσεις και ουσία όσους τυχερούς απόλυσαν την δίωρη αυτή προσέγγιση με τους Άση Κιούρρα, Ελισάβετ Τσιτσιγιάννη, Μελαχροινή Μαρτίδου, Γιώργο Τσομή, Φωτεινή Ναούμ και Αναστασία Καλλιοντζή  στο πάνελ της εκδήλωσης.

Τα βιβλιοπωλεία Βαφειάδη και προσωπικά ο Βασίλης Βαφειάδης φρόντισαν για τις λεπτομέρειες και την άψογη παρουσίαση του βιβλίου στο κοινό της πόλης, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους βιβλιόφιλους σε μία επόμενη εκδήλωση.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Χρόνος Εφημερίδα, ράδιο Χρόνος 87,5fm, xronos.gr

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση του "Χρόνου" της Πέμπτης

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων που θα στηρίζονται από κόμματα, μάλλον  βιάστηκε ο Σύριζα  από την πλευρά του, με …διαρροές  να ανακοινώσει τα χρίσματα σε εφτά περιφέρει