ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, 2017 - 13:01
ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΟΧΤΩ

Παρουσιάστηκε η ερωτική νουβέλα του Πασχάλη Τσαρούχα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βιβλιοπαρουσίαση
ΟΧΤΩ
Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο

Για το βιβλίο μίλησαν η Νάγια Δαλακούρα και η Σοφία Μενεσελίδου

Το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή, και συγκεκριμένα στο μπαρ Οχτώ, το βιβλίο του Πασχάλη (Παπα)Τσαρούχα με τίτλο "Και να σκεφτείς, είχαμε σχεδόν νικήσει". Στον φιλόξενο χώρο του εν λόγω μπαρ βρέθηκε αρκετός κόσμος ο οποίος συζήτησε με τον συγγραφέα, ενώ ως συντονίστριες συμμετείχαν στη συζήτηση η αρχαιολόγος-μουσειολόγος Νάγια Δαλακούρα και η φιλόλογος-πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής Σοφία Μενεσελίδου, και οι δύο τους με πρώτη την ιδιότητα της αναγνώστριας.

Η βιβλιοπαρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο Κομοτηνής και την ιδιοκτήτριά του Ιωάννα Δεμιράκη, ενώ ως χορηγός επικοινωνίας παρέστη "Ο Χρόνος", που είχε φιλοξενήσει το περασμένο διάστημα στη συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87,5fm τον συγγραφέα.

Αναφορικά με καθαυτό το βιβλίο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οστριά και πρόκειται για μία νουβέλα που περιστρέφεται με άξονα μία έντονη ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων. "Δραματική, ερωτική, πολιτική ιστορία, σε μία χώρα που φλέγεται" την χαρακτηρίζει ο συγγραφέας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ξεκάθαρα κερδίζει στα σημεία,  στην επικοινωνία και δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμική συσπείρωσης, με την παρουσία σημαντικών στελεχών από όλους τους νομούς,  στην πρώτη επίσημη παρουσίαση, ομιλία, αλλά και την