ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, 2018 - 11:23
AWAY THE NEW ERA - EVOLUTIONARY ENTERTAINMENT AND DINING

Ο sommelier Γιάννης Χρυσός προτείνει τις καλύτερες ετικέτες κρασιού!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Away The New Era
Γαστρονομία
Καταστήματα

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 19:00 το μαγαζί επανέρχεται ...δριμύτερο στην πλατεία Ειρήνης

Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Away, το μαγαζί που ξεχωρίζει για την αισθητική και την ποιότητά του. Στην ίδια τοποθεσία, με μικρές πινελιές βελτίωσης, το Away επιστρέφει ...δριμύτερο στην πλατεία Ειρήνης και οι άνθρωποι του μαγαζιού σας καλούν να το επιλέξετε για καφέ ή ποτό, για γαστρονομικές επιλογές, συζητήσεις, παρέες, ραντεβού.

Άλλωστε η αισθητική του χώρου είναι τέτοια που το κάνει να ξεχωρίζει και η ποιότητα σε παρεχόμενες υπηρεσίες τέτοια που δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Το προσωπικό παραμένει άρτια εκπαιδευμένο, ενώ οι συνεργάτες του μαγαζιού οι κορυφαίοι σε όλη την Ελλάδα.

Η συζήτησή μας με τον συνεργάτη του Away, σομελιέ και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων Γιάννη Χρυσό, αποδεικνύει το λόγο που το Away δεν αστειεύεται στις επιλογές σε κρασί και στους συνδυασμούς με κρύα και ζεστά πιάτα.

"Στην εταιρία μας Οίνωσις, στόχος μας είναι η ποιότητα του κρασιού με έμφαση στα ελληνικά κτήματα αλλά χωρίς να αποκλείουμε όμως τις ετικέτες εισαγωγής", μας ενημερώνει ο κος Χρυσός.

Η εταιρεία Οίνωσις ιδρύθηκε το 2006 από τον Γιώργο Σπύρου, με σκοπό την επαφή του καταναλωτή με την κουλτούρα και την μαγεία του κρασιού, με αρώματα και γεύσεις από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες.

Η Οίνωσις, στην προσπάθεια της για συνεχή εξέλιξη, επιλέγει κρασιά ανωτέρας ποιότητας και οδηγείται στην ανακάλυψη μικρών αλλά πολύ προσεγμένων οινοποιείων στον ελληνικό χώρο όπου και αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση πολλών από αυτών.

"Έχουμε όλη τη συμβουλευτική όσον αφορά στο κρασί, όχι μόνο επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες κρασιού, αλλά και συνδυάζοντάς τις με τις κατάλληλες επιλογές σε γεύσεις. Πρόκειται για το λεγόμενο ως food and wine matching, δηλαδή ποιο κρασί ταιριάζει με ποιο φαγητό και το αντίστροφο.

Έμφαση δίνουμε και στον τρόπο σερβιρίσματος, ενώ γενικά υπάρχει μία γενική εκπαίδευση στα συνεργαζόμενα μαγαζιά σε ό, τι σχετίζεται με το κρασί", μας εξηγεί σε άλλο σημείο ο κος Χρυσός.

Αν θέλετε κι εσείς να γευτείτε αυτούς τους εκρηκτικούς συνδυασμούς, μην ξεχάσετε ότι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 19:00 το μαγαζί επανέρχεται!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Το έκανε το βήμα και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για να διεκδικήσει το Δήμο Κομοτηνής. Το είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό στη στήλη.