ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 10 Μαρτίου, 2017 - 14:30
Ο ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο δημιουργός του Frozen Ambrosia στην Κομοτηνή!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κινηματογράφος
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
ΡΕΞ
ΕΟΣ Κομοτηνής

Φιλοξενήθηκε στη συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87,5 fm μαζί με τον έφορο αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής Γιώργο Λεχούδη

Δήμητρα Συμεωνίδου

Σήμερα είναι μία τέλεια μέρα για προβολή της ταινίας Frozen Ambrosia! Με τα λόγια αυτά μας συστήθηκε ο δημιουργός της ελληνοαμερικανός Κωνσταντίνος Παπανικολάου. Βρίσκεται σήμερα στην Κομοτηνή και για πρώτη φορά στη Θράκη, με αφορμή την προβολή της ταινίας του στις 7 σήμερα το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κύτταρο πρώην ΡΕΞ. Λίγες ώρες πριν την προβολή φιλοξενήθηκε στη συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87,5 fm μαζί με τον έφορο αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής Γιώργος Λεχούδης. Ο κος Παπανικολάου γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αμερική, αν και δεν γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά, επέμεινε να μιλήσει στην ελληνική στη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης, για την ταινία που θα αλλάξει το σκι στην Ελλάδα!

 

Ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου τα τελευταία 15 χρόνια ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο καταγράφοντας με την κάμερά του όλες αυτές τις απίθανες σκηνές επαγγελματιών σκιέρ που πετούν με τα σκι τους πάνω από χιονισμένες πλαγιές, που κάνουν εκπληκτικά σλάλομ και διαγράφουν στη λευκή τους πορεία φιδογυριστούς διαδρόμους. Δηλαδή είναι διάσημος σκηνοθέτης αθλημάτων δράσης, περιοδεύοντας σε όλο τον κόσμο και δημιουργώντας ταινίες για μεγάλες εταιρείες όπως η Oakley και η Red Bull. Ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ή για συντομία ο C.P., είχε ένα όνειρο να αναδείξει τη μαγεία των ελληνικών χιονισμένων βουνών, να στρέψει το βλέμμα όλων στη χειμωνιάτικη ελληνική φύση και να πείσει μέσα από την ταινία του Frozen Ambrosia ότι, ναι, η Ελλάδα, δεν έχει μόνον ελληνικά νησιά, sea, sun, κι ό,τι άλλο συνειρμικά σου έρχεται στο μυαλό. Η Ελλάδα έχει βουνά, έχει ανθρώπους που τα αγαπούν, ομάδες που τα περπατούν, που κάνουν καθημερινά αναβάσεις, που γλιστρούν με τα σκι ή τις σανίδες τους πάνω στο αφράτο χιόνι.

Τα περισσότερα σήμερα στις 7 το απόγευμα στην προβολή της ταινίας Frozen Ambrosia στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κύτταρο πρώην ΡΕΞ, σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Την ώρα που προετοιμάζονται τα συλλαλητήρια, οι  αντιδράσεις για την ονοματοδοσία των Σκοπίων και οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικοί συμμετέχουν σε αυτά και ζητούν και βολικό  δημοψήφισμα,  έρχονται οι δηλώσεις του ειδ

Ημερολόγιο