ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 10 Αυγούστου, 2017 - 13:52
ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ

Μία αξέχαστη νύχτα με τους Coda Project

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λέσχη Κομοτηναίων
Συναυλία

Ο Σάββας και η Γιώτα, γνωστοί ως Coda Project μέσα από το XFactor, εμφανίστηκαν στην Λέσχη Κομοτηναίων σε μία και μοναδική εμφάνιση με τα τραγούδια που συνεπήραν όλο το κοινό που τους παρακολούθησε

Οι Ξανθιώτες Coda Proejct, εμφανίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 9 Αυγούστου στον εξωτερικό χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων και μάγεψαν το κοινό με το τις φωνές και τα τραγούδια τους. Το ντουέτο το οποίο έγινε γνωστό μέσα από της συμμετοχή του στο διαγωνισμό του XFactor παρουσίασε ένα ακουστικό μουσικό πρόγραμμα μπροστά από το βυζαντινό τείχος της Κομοτηνής, παρασέρνοντας τους παρευρισκόμενους σε τόπους μακρινούς. Το όμορφο περιβάλλον της Λέσχης σε συνδιασμό με το ταλέντο των Coda Project καθώς και της ιδιαίτερης σκηνικής τους παρουσίας συνετέλεσε στο να δημιουργηθεί μία βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Eπιστήμη έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση τη λογική του πνεύματος  αποπροσανατολισμού  της κοινής γνώμης, την ώρα που θα έπρεπε να επικεντρωθούν όλοι στα σοβαρά και στα δύσκολα και πρώτα βέβαια οι ίδιοι. 

Ημερολόγιο