ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 14 Ιουνίου, 2018 - 13:16
ΘΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ

Κομοτηνή: Η πρώτη γιορτή σοκολάτας!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κομοτηνή
ΟΕΒΕΣ Ροδόπης
Σωματείο Ζαχαροπλαστών

Όλοι μαζί μπορούμε στη σοκολάτα να βυθιστούμε, την Τρίτη 19 Ιουνίου

Η Δ/νση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, τα Σωματεία ζαχαροπλαστών μπουγατσοποιών και καφετοπωλών της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, διοργανώνει τη γιορτή σοκολάτας "Όλοι μαζί μπορούμε στη σοκολάτα να βυθιστούμε" την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στην Πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής, ώρα 19:00.

Η προαναφερόμενη εκδήλωση πραγματοποιείται στο περιθώριο της "3ης Μαθησιακής Διδασκαλικής Επιμορφωτικής Συνάντησης Εταίρων", που διοργανώνεται στην Κομοτηνή, κατά το χρονικό διάστημα 18-22 Ιουνίου 2018, και εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ "Bringing Europe Home At School (BEHAS)", στο οποίο συμμετέχει η Δ/νση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης, ως συντονίστρια, μαζί με ανάλογες εκπαιδευτικές δομές της Αυστρίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Λετονίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.

           

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πληθαίνουν τα σενάρια για πολλαπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, που αυτό βέβαια θα το εκτιμήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του,  εξετάζοντας τα δεδομένα, τις δικές τους  δημοσκοπήσεις, αλλά και τα  μ