ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Καθαρά Δευτέρα σας βρήκε στη Λέσχη, το ίδιο και οι επόμενες ημέρες

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λέσχη Κομοτηναίων

Τρεις μουσικές βραδιές Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στον χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων


Τηλέφωνο κρατήσεων 2531401408

Στην Λέσχη Κομοτηναίων, ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας είχε τοπικό χρώμα με την αναβίωση εθίμων, ειδικό μενού με ποικιλία νηστίσιμων εδεσμάτων και ήχους από τα χάλκινα της Γουμένισσας και τους Ασαρτζήδες! 
Άλλωστε η παράδοση των χάλκινων πνευστών της Γουμένισσας είναι συνυφασμένη με την παραδοσιακή διασκέδαση, κι αυτό φάνηκε τη Δευτέρα στη Λέσχη Κομοτηναίων. Για όσους όμως έχασαν την παραδοσιακή εορτή, οι τρεις μουσικές βραδιές που σας περιμένουν σήμερα στον χώρο "θα αναπληρώσουν" την απώλεια. 


22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου/Έναρξη 21:30/Είσοδος ελεύθερη
Ο Γιάννης Κάλλαρης με ομάδα μουσικών, σε μια μοναδική συναυλία έντεχνης ελληνικής μουσικής στο 2ο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων. Ένα εκπληκτικό μουσικό ταξίδι, με αφετηρία την δεκαετία του 60', γεμάτο αναφορές στις μοναδικές δημιουργίες των κορυφαίων εκπροσώπων του ρεύματος του έντεχνου τραγουδιού όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζηδάκις, ο Μάνος Λοΐζος κι ο Σταύρος Ξαρχάκος. 
Συμμετέχουν: Κώστας Γκατζαλίδης, μπουζούκι. Τάσος Πετμεζάς, ακορντεόν. Θωμάς Αραμπατζής, κιθάρα
 

23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου/Έναρξη 21:30/Είσοδος 5 ευρώ
Τα Rock βράδια μας συνεχίζονται, στο υπόγειο Live-Stage της Λέσχης, με μία μοναδική συναυλία από τους The Drugstore Men!
 

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου/Έναρξη 21:30/Είσοδο ελεύθερη
Οι "ΣοΛαΤρείς" επιστρέφουν στην Λέσχη Κομοτηναίων για μια υπέροχη μουσική βραδιά με τα πιο ωραία έντεχνα και λαϊκά τραγούδια ! Μαζί μας οι Δημήτρης Κανίδης (πλήκτρα - φωνητικά), Δανάη Καλογιάννη (φωνή) και Βασίλης Κουτσονάς (μπουζούκι- φωνή). Guest η Γεωργία Μπυράκη (φλάουτο-τουμπερλέκι).

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άλλο ένα αναπτυξιακό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, για να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει περιοχή και πως μπορεί να αξιοποιηθεί κυρίως το λιμάνι, ώστε να δημιουργηθεί ένα διαμ