ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 9 Μαρτίου, 2018 - 11:00
ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Έρχεται στην Κομοτηνή το Φεστιβάλ Κιθάρας με κορυφαία ονόματα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Φεστιβάλ Κιθάρας
ΔΚΕΠΠΑΚ

Με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και συμμετοχές από το εξωτερικό

Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ των Βαλκανίων, το περίφημο πλέον Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης που διοργανώνετε για 5η συνεχή χρονιά από τον Δήμο Κομοτηνής, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θρακιώτη κιθαριστή & συνθέτη Δημήτρη Σβυντρίδη, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, θα διεξαχθεί 11-15 Απριλίου 2018. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ, θα εμφανιστούν, το Duo Microtonal  από την Τουρκία, η Stela Μiteva-Dinkova από την Βουλγαρία, ο Nikola Montela από την Ιταλία, το περίφημο Flamengo Guitar Duo  με τους Σπύρο Τσιώλη & Δημήτρη Μπάρδα, η Κιθαριστική Ορχήστρα Θράκης, που έχει ενταχθεί στην  Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, και σολίστ τους διεθνούς φήμης κιθαριστές, Στέλιο Γκόλγκαρη, (πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών) και Μιχάλη Σουρβίνο. 


Μία ακόμη σημαντική συμμετοχή είναι της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης την 14η Απριλίου, όπου θα ερμηνεύσει έργα του διευθυντή του φεστιβάλ, Κομοτηναίου, Δημήτρη Σβυντρίδη.


Να υπενθυμίσουμε ότι το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης 2016, κυκλοφορεί ψηφιακά σε ήχο και βίντεο από την διεθνούς φήμης δισκογραφική εταιρία «FM Records», και είναι ένα από τα τρία κιθαριστικά φεστιβάλ παγκοσμίως, που συναυλίες τους κυκλοφορούν ψηφιακά σε κορυφαίες δισκογραφικές πλατφόρμες. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μεγάλα λόγια περί απαράβατων κόκκινων γραμμών και παραιτήσεων,  έχουμε ακούσει πολλές φορές από τον υπουργό Πάνο  Καμμένο κατά  τη διάρκεια της συμμαχίας και της συμπόρευσης με το Σύριζα,  σχεδόν  στις περισ