ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2017 - 16:31
ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα βιβλίο γεμάτο ...Ελπίδα, παρουσιάζεται στην πόλη μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βιβλιοπαρουσίαση
Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο
Λέσχη Κομοτηναίων

Το βιβλίο με τίτλο: Αναμονή ...γένους θηλυκού

Το Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο και ο "Χ" σας παρουσιάζουν το βιβλίο της Γεωργίας Σιδηροπούλου με τίτλο "Αναμονή ...γένους θηλυκού" την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο χώρο του Δημοκριτείου, παρούσης της συγγραφέως.

Βιογραφικό συγγραφέως:

Η Γεωργία Σιδηροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Από παιδί καταπιανόταν με ό, τι της κέντριζε το ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο παρατηρητική με τα πάντα γύρω της. Η συλλογή πληροφοριών στον νου της άρχισε να γίνεται ασφυκτικά πλούσια κι έτσι, σε ηλικία 14 ετών, αποφάσισε να αποτυπώσει δειλά-δειλά σε χαρτί μέρος αυτών των πληροφοριών, δίνοντας χώρο για νέες.
Οι επόμενες πληροφορίες γίνονται εμπειρίες και οι εμπειρίες ζωή.
Μεγάλες της αγάπες η ομορφιά των ανθρώπων και η αντισυμβατικότητα!
Εργάζεται στον χώρο της ομορφιάς, γράφει, παίζει και σκηνοθετεί Θέατρο. Από τα επτά της χρόνια είναι ενεργό μέλος σε πολιτιστικό φορέα, τιμώντας την ποντιακή καταγωγή της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στην ψυχή της Ελπίδας υπήρχε πάντα η θεωρία των άκρων. Ή θα το κάνω σωστά ή δεν θα το κάνω καθόλου…
Κι όλο αυτό το μεγάλο παραμύθι το ονόμαζε ζωή!
Μπλέχτηκαν, βλέπεις, το πάθος, η ανάγκη, ο μύθος, η κατάρα και ο έρωτας κι έγιναν όλα ένα ολόγιομο φεγγάρι να καθρεφτίζεται η ψυχή της κάθε φορά που η ζωή τής τα έφερνε διαφορετικά απ’ ό,τι περίμενε!
Δυνατός κι επίμονος άνθρωπος η Ελπίδα… Μήπως κι εσύ είσαι σαν αυτήν; Μήπως υπάρχεις κι εσύ τελικά στην ατελείωτη «Αναμονή» της ζωής; «Μα ποιος να με καταλάβει εμένα;»… και οι απαντήσεις δόθηκαν… μ’ έναν μοναδικά μαγικό τρόπο!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων που θα στηρίζονται από κόμματα, μάλλον  βιάστηκε ο Σύριζα  από την πλευρά του, με …διαρροές  να ανακοινώσει τα χρίσματα σε εφτά περιφέρει